Az MSZP hiteltelen a nemzeti ügyekben, a Fidesz a nemzeti összetartozás ügyében senkit nem tekint hitelesnek, aki Gyurcsány Ferenccel összeáll – írta a nagyobbik kormánypárt frakcióigazgatója hétfői közleményében a szocialista Molnár Zsolt nyilatkozatára reagálva.

"A Fidesz meg akarja osztani a nemzetet" – reagált a kormánypárt a vádakraFotó: MTI/Ujvári Sándor

Balla György úgy fogalmazott:

Gyurcsány Ferenc minden idők legdurvább kampányát folytatta 2004-ben a határon túli magyarok ellen. Ennek plakátarca, Bangóné Borbély Ildikó pedig a mai napig a szocialisták soraiban van

- emelte ki.

Hangsúlyozta: az MSZP nem támogatta az új alaptörvényt sem, amely kimondja, hogy "Magyarország az egységes magyar nemzet összetartozását szem előtt tartva felelősséget visel a határain kívül élő magyarok sorsáért, elősegíti közösségeik fennmaradását és fejlődését, támogatja magyarságuk megőrzésére irányuló törekvéseiket".

Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának MSZP-s alelnöke hétfői online sajtótájékoztatóján azt mondta:

a Fidesz meg akarja osztani a nemzetet, és saját céljait akarja szolgálni akkor, amikor nemzeti konszenzus helyett egypárti diktátumként nyújtja be a parlamentnek azt a határozatot, amelyet a Kárpát-medencei képviselők 100 százaléka elfogadott.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
dehogy akarja megosztani; az egészet próbálja palira venni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@legott: ma, 07:43; Orbán: Egy közös ellenség több embert tart össze, mint egy közös barát!
scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/101543714_2570218056564604_5918730581910224896_n.png?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=n8ERHZKX7nkAX_aS1qF&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=59b76d1cdcd51ea3288776bc39a169ba&oe=5EF8F245
A legsötétebb időket idézik a mindennapjaink. Nemhogy a fény nem látszik az alagút végén, de nagyon hosszúnak tűnik az az alagút. És úgy tűnik, körbe is ér. Úttalan, kilátástalan, reménytelen. Hihetetlen, hogy egyetlen emberen múljon milliók jövője, élete. Egy utolsó remény maradt nekünk, hogy a csalánba mégis üt olykor a ménkű. A kérdés, mikor már?
legott
@Eladott Ország: Érdekes, hogy Vaclav Havel, már 2002-ben érezte, hogy ki kell mondania, a már sokat - de úgy látszik mégsem elégszer - idézett mondatot:

"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."

Mikor már? Sajnos csak akkor, ha Orbán eltűnik a képből. Mostanra már dugig van buta emberekkel a fideszes vezetés (is), akik Orbán nélkül egy senkik.
De az, hogy Orbánt nem lehet elzavarni, nem (csak) a magyar nép bűne, hisz tisztán látszik, hogy sem Európa, sem a világ nem tud mit kezdeni vele (sajnos a gazdasági érdekek miatt az európai politikusok egy jelentős része nem is akar; és a világon eluralkodó nacionalizmus, populista előretörés is elég nagy gátja ennek - ha Amerikában lehet egy Trump-féle elnök, akkor sajnos bármi lehetséges).
kokopelli
@RonaGyuri: Láthatod,hogy mit tesz meg valaki a "trafik(ok)"-ért! Igaza volt Hofi-nak! Aktualizálva:
"ßopok,nyalok,ha üzletet kapok!"
Nessy
Ezek szerint pártunknál és kormányunknál "összetartozást" jelent a mostani megemlékezésről az ellenzék kitagadása? Már nincs olyan nemzeti ünnep, vagy megemlékezés, amit a kormány nem sajátít ki magának, és használ fel kormány propagandára!
ómió
@Aki Én: Bolsiék fajkreténje! Hazudd a másikra! Hisz Lenin atyád is erre "teremtett"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.