ÉS MAGÁNAK HÁNY HADOSZTÁLYA VAN??? =)) IGENCSAK ÁRULKODÓ BEJEGYZÉS!!! =)) Szijjártó Péter a Magyar Nemzet cikkére reagálva a következőket írta Facebook-oldalán Donald Tusk újabb megnyilvánulása kapcsán: „Donald Tusk leszerepelt a világjárvány hatásainak kezelése során. Erejéből és képességéből mindösszesen sunyi nácizásra, hazugságok és álhírek terjesztésére tellett. Donald Tusk vezetése alatt az Európai Néppárt folyamatosan távolodik az eredetileg képviselt értékeitől, folyamatosan veszít erejéből és befolyásából” – írta …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Igy kell csinálni, "Bugris- sztánban" :) Jó nagyot kell szarni arra az asztalra,ahova "vendégségbe" hívtak minket..
kereső
Toporzék! Ha jól rémlik, akkor a "nácizást" ti kezdtétek- Tusk nagyapjával.Nem szép dolog hazudni. Ami meg a többit illeti. Tusk az EPP pártvezetője. Mióta lenne az ő dolga az, amely kormány hatáskör- ezeket a kérdéseket az EB-nek, az únió kormányának kéne feltenni. Hajrá tedd fel. És egyúttal számolj be arról, hogy mi a helyzet az általad beszerzett -és a járványban használhatatlan "lélegző" gépek ügyében. Hány milliárdot baxtatok el rá? Arról regélj-és nekünk!!
Csizmás Kond
Tuskó Hoppkinsnak ez a feladata, ezért fizeti valaki. mert az aki egy egységet képvisel az nem basztatja azt, nem rágalmaz hanem próbál törvényes keretek között rendet teremteni.
csipetke
A kakadu csak hozta a formáját.Tusk a mai napra rendelt egyed,akinek éppen nekimegy. Ennek a kis izééének még rettentő sokat kell tanulnia a diplomáciáról.Az EU országai közül sehonnan nem hallani,hogy a külügyesük folyton toporzékolna valamiért,vagy sértegetne embereket.Hogy honnan kukázta össze orbán pont a kakadut?! "A diplomácia a sértés nélküli igazmondás művészete"(Churcill. Asszem amíg ide eljut szíjjártó,baromi sok xanaxot kell szednie,hogy ezt megtanulja,de erre a kis időre talán már nem lesz neki érdemes.(ha Isten is úgy akarja)
solidedge
A recept egyszerű. Aki Orbán szekerét tolja az jól kezelte a járványt, aki nem az rosszul. Kénytelen a Fidesz ennyire leegyszerűsíteni a propagandát mert a Fidesz szavazó értelmi képességéhez kell igazítani.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.