Közösen segítenek pénzt gyűjteni a rászorulóknak.

Újra együtt a Gyűrűk Ura szereplőgárdája – így festenek majdnem húsz év után – VIDEÓ

Lassan 20 éve, hogy moziba került J. R. R. Tolkien világhírű fantasy regényének filmadaptációja, A Gyűrűk ura, amely több generáció örök kedvence lett.

A 2001-ben bemutatott első rész, A Gyűrű Szövetsége óriási siker volt, akárcsak a második és a harmadik rész. A stáb három éven át dolgozott együtt, így nem okozott meglepetést, hogy többen nemcsak kollégákként, hanem barátokként búcsúztak egymástól a forgatások végén. Ezért sem volt nehéz összehozni őket egy közös projekt és online találkozó erejéig.

Josh Gad komikus-műsorvezetőnek talán minden eddiginél zseniálisabb videóchatjét sikerült összehoznia a 20 éves stábbal, akik között ott volt Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, John Rhys-Davies, Sean Bean és maga Gandalf, Sir Ian McKellen.

A csapat újraegyesítése mellett más is közrejátszott abban, hogy az egykori szereplők igent mondtak az online interjúra, ugyanis közösen fogtak össze és gyűjtöttek adományt a No Kids Hungry nevű nonprofit szervezet számára, amely a karantén alatt és most is azon van, hogy a rászoruló gyerekek étkezését és ellátását biztosítsa.

Forrás: Joy

Kép: New Line Cinema

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Zsopiale
Szuper, de Cate Blanchett-et nagyon hiányoltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.