A fideszes házelnöknek úgy tűnik, tényleg mindenről az ellenzék jut eszébe, ezúttal a járvány elleni védekezést kritizálókat hasonlította a két világháború közötti baloldalhoz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
"Minden ország, a mely magával meghasonlik, elpusztul; és egy város vagy háznép sem állhat meg, a mely meghasonlik magával."
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Giovanni Alba
@Shikari: trianon100.hu/blog-cikk/a-torteneti-erdely-roman-megszallasa-1918-1919-ben
Nem volt más aki szembeszálljon a megszálló román csapatokkal, mint Kun Béláék, akiket te most éppen hazaárulónak nevezel. Magadat minősíted.
kereső
@Giovanni Alba: 15:49, hagyd már. Ő román történelmet tanult- nem magyart,. Egyébként is a "hős" tengernagy vette fel a harcot az Antanttal, a szegedi Tisza szálló teraszán .
Giovanni Alba
@kereső: Igazából hiába neki címeztem, valójában a gondolkodó embereknek írtam.No meg azért, mert nem lehet minden ökörséget egy legyintéssel annyiban hagyni. Tudom, persze, olyan, mint galambbal sakkozni :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.