Az egyik lány küzdősportokban járatos, így nem ijedt meg a nőtől, aki viszont megijedt a határozottságtól.

A BRFK közleménye szerint egy nő június elsején délután Budapest XX. kerületében, a Deák téren pénzt kért egy 14 és egy 15 éves lánytól, akik nem adtak neki. 

A nő ekkor egy kést vett elő, hogy nyomatékosítsa a követelését. Az egyik lány azonban, aki küzdősportokban járatos, lefogta a nő csuklóját, aki erre elmenekült a helyszínről.

Késsel fenyegette meg a lányokat a nő, hamar elkapták

Fotó: BRFK

"A rendőrségre a bejelentést a két kamasz szülei tették meg. A kerületi rendőrök a beszerzett kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították a 34 éves budapesti M. Renátát, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 12 órán belül elfogták egy soroksári lakásban. A rendőrök M. Renáta kabátjának zsebében megtalálták a bűncselekmény elkövetésekor használt bicskát.

A BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói M. Renátát őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a nő letartóztatásának indítványozására"

- áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.