Száz éve írták alá a trianoni békediktátumot, amellyel a magyar nemzet sírját akarták megásni: elvették a történelmi Magyarország területének kétharmadát, lakosságának harmadát és tönkretették gazdaságát – közölte a nagyobbik kormánypárt csütörtökön az MTI-vel.

Trianon 100 – Fidesz: a hazai és a brüsszeli "baloldal" bevándorlókat akar betelepíteni
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A Fidesz közleményében azt írta:

"nincs még egy olyan nemzet a világon, amely ekkora tragédiát és csonkítást túlélt volna. Sőt, az elmúlt tíz év következetes nemzeti kormányzásának és a nemzeti összefogásnak köszönhetően mi magyarok itt, a Kárpát-medencében száz éve nem voltunk olyan erősek, mint most".

Hozzátették: a magyarság ereje és összetartása minden válságon átsegít bennünket; Magyarország gazdaságilag, pénzügyileg, kulturálisan is erősödik.

A kormánypárt szerint

a hazai és a brüsszeli baloldal épp ezért támadja rendszeresen Magyarországot.

A baloldal nem egy erős, szuverén és nemzeti identitását védő, hanem egy gyenge, identitását veszített Magyarországot akar,

amelyet gazdaságilag kifoszthatnak, politikailag is rángathatnak és ahová betelepíthetik a bevándorlókat

- írták.

A Fidesz közölte, a nemzeti kormány helyébe egy bábkormányt akarnak ismét ültetni, amely befejezi a trianoni küldetést.

Hozzátették: a magyarok elsöprő többségének bizalmával tíz éve kormányzó nemzeti oldallal szemben sok politikai manőver árán e céllal hozták létre

"a baloldal kényszerkoalícióját: Gyurcsányékból, a szocialistákból, a kirakatba tett Karácsonyból, a Momentumnak álcázott új SZDSZ-ből és a mára teljesen tudathasadásos Jobbikból".

A Fidesz közleménye szerint ez a kényszerkoalíció a hatalomért és a pénzért cserébe kész feladni Magyarország nemzeti szuverenitását, lerombolni a magyar nemzet identitását, gazdasági és nemzeti sikereit.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
fidesz szerint: "a baloldal bevándorlókat akar betelepíteni", A helyzet az, hogy ezt egyetlen baloldali párt sem igérte, ellenben a fidesz az elmúlt években megtette. arrogáns elvtárs ebből gazdagodott meg! Ideje lenne nyilvánosságra hozni, hogy orbán mennyi migránsnak adott / jó pénzért / letelepedési kötvényt, melyet a vétlen magyarok fognak visszatéríteni a jövőben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
fidesz szerint: "a baloldal bevándorlókat akar betelepíteni", A helyzet az, hogy ezt egyetlen baloldali párt sem igérte, ellenben a fidesz az elmúlt években megtette. arrogáns elvtárs ebből gazdagodott meg! Ideje lenne nyilvánosságra hozni, hogy orbán mennyi migránsnak adott / jó pénzért / letelepedési kötvényt, melyet a vétlen magyarok fognak visszatéríteni a jövőben.
ómió
Sőt! Böszmefi efftárs - ő mondta - "még jól is járna" velük! De csak miután a határon túlra "trianonizált" magyarságot kitagadta!
Eladott Ország
"Kárpát-medencében száz éve nem voltunk olyan erősek, mint most". Az Úrnak 2020. esztendejében, a mi urunk uralkodásának 10. évében, 100 évre Trianontól, 30 évre a rendszerváltásnak nevezett vértelen hatalomátadás-átvételtől, az euró vizionált bevezetésének többszörösen módosított időpontjától és Ausztria gazdasági utolérésének/lekörözésének már a fasz tudja hányadik alkalommal behazudott céldátumához képest itten állunk mi. Ha időutazó lennék, és visszatérnék a jövőből, lehet, hogy ezen meglepődnék, mert a kurvasok stadionon és Felcsútland felvirágoztatásán kívül más változást nem vélnék felfedezni eme kicsiny országban. Akkor sem, ha mások, akik a nyitott ajtajú kalitkában üldögélnek, teljesen másképp látják Kis-Nagy-Magyarországot. Egy osztrák recepciós hölgy nem akar megsérteni, de találkozott magyar dolgozókkal, és azok azt mesélték neki, hogy azért dolgoznak Ausztriában, mert Magyarországon a minimálbér körülbelül 400 euró, és hát ez nagyon kevés. Ezért az lenne a kérdése, hogyan lehet ennyi pénzből megélni ott nálunk a Kárpát-medencében, hiszen még a benzin is drágább, mint Ausztriában? Aztán azt kérdezte, járok-e étterembe, pubba vagy kávézóba, mert ő kiszámolta, hogy ha ők beülnek a barátjával egy laza vacsorára, és ezt hetente többször is megteszik, csak az több, mint 400 euró. És akkor még semmi másra nem költöttek. Dehát mi is az Európai Unió tagjai vagyunk, Ausztriával szomszédos ország… ez így elég durva. Mondta ezt egy 24 éves recepciós hölgy, havi 3500 eurós fizetéssel és fülig érő szájjal. Mondtam neki, hogy a mi PRIME miniszterünk az a zseni, aki adott a nyugdíjasoknak kemény 40 eurót, mert jobban teljesítünk gazdaságilag, meg a számok is úgy álltak. Erre úgy elkezdett nevetni, hogy konkrétan ki kellett mennie a friss levegőre. Szerintem azt hitte, valami stand-up os csávó vagyok, és tudom még fokozni a hangulatot. Hát nem, baszod..
DR Eric CARTMEN
A püffedt pávatáncos Orbán és a Fidesz csürhe kivonult a Parlamentből 1990. június 4-én, amikor az országgyűlés egyperces néma csenddel adózott a trianoni békekötés emlékének. Most meg játsszák a nagy nemzetféltőket. GUSZTUSTALAN KÖPÖNYEGFORGATÓK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.