Polt Péter elárulta, hol tart az ügy.

Balhé a Fidesznél: már kilenc gyanúsítottja van a kormánypárti képviselő korrupciós ügyének

Boldog István fideszes képviselő ügyében összesen kilenc gyanúsított van – árulta el Polt Péter legfőbb ügyész Csányi Tamás jobbikos képviselő kérdésére.

Az ügyészség hivatali vesztegetés és más bűncselekményekkel gyanúsítja Boldog Istvánt és társait.

Eddig azt lehetett tudni, hogy Boldogon kívül öt másik személyt, köztük F. Petra törökszentmiklósi fideszes képviselőt – aki Boldog István jobbkezeként volt ismert – gyanúsítanak.

Csányi információi szerint a gyanúsítottak között Boldogon kívül több közszereplő és politikus akad, ám a nyomozás érdekeire hivatkozva az ügyészség semmi részletet nem volt hajlandó elárulni.

Boldog Istvánék az ügyészség szerint uniós pályázati pénzekkel éltek vissza: választókerületében a polgármestereknek a pályázatok sikeressége érdekében az általuk kijelölt cégekkel kellett szerződniük.

Forrás: Blikk

Kép: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ami engem az ilyen ügyekben mindig érdekelt, hogy HOL A LÉ???
Nagyon szépen leírják a cikkekben, hogy X millió vagy X milliárd forint kárt okoztak a magyar államnak, de a lóvé szinte soha nem kerül elő vagy csak egy töredéke. Mintha a hatóságok nem igazán akarnának utána menni a pénznek, hogy szegény elítélt mikor szabadul azért még luxusban élhesse le az életét a dugi pénzből.
Mindig az az érzésem, hogy nekünk adófizetőknek koncként odadobják, hogy "Nesztek, van ügy, meg bünti.", de valójában pár év házi őrizettel, akár alkalmankénti otthonelhagyási engedéllyel lazán kibekkelik azt a büntit majd élnek vígan tovább.
Be vagyunk etetve, át vagyunk verve és jót röhögnek rajtunk ott fenn.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.