A rendeleti kormányzás kapcsán került ez szóba.

Nem kérnek bocsánatot Orbán Viktortól a szocialisták – "Semmilyen okunk nincs ezt tenni"

Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője válaszolt a Blikk Talk kérdéseire.

Szavaznak a rendeleti kormányzás megszüntetéséről. Bocsánatot kérnek Orbán Viktortól?

– Semmilyen okunk nincs ezt tenni. Az MSZP azt javasolta, hogy június 15-én kelljen felülvizsgálni a rendeleti kormányzást. Ezt nem fogadta el a Fidesz, június 16-án mégis szavaz a parlament.

Számítanak újra rendeleti kormányzásra?

– Arra bizton számíthatunk, hogy az ezzel a törvénnyel létrehozandó egészségügyi válsághelyzetet a kormány be fogja vezetni, de ez indokolt is lehet. Sajnos a javaslat átírja a jelenlegi szabályokat veszélyhelyzet idejére is és főszabállyá teszi a rendeleti kormányzást, azzal a gumiszabállyal, amit mindenki kritizált.

Vannak a törvényjavaslattal kapcsolatban más észrevételek is?

– A törvényjavaslat úgy rendelkezik, hogy kétéves munkaidőkeretben számoljanak el a dolgozókkal a kiemelt nemzetgazdasági jelentőségű vállalatoknál. Hat szakszervezet is kérte, ezt vegyék ki, de hiába.

Forrás: Blikk

Kép: Orbán Viktor/Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
azO1G és a fitymasz mikor kér bocsánatot a tisztességes magyaroktól az elmult évekért???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ez már olyan gyerekes, hogy szóra sem érdemes!
.
Attól bocsánatot kérni, aki "közjogilag", ha egyáltalán mond valamit a botcsinálta jogÁSAZOKNAK, hogy
.
www.youtube.com/results?search_query=orb%C3%A1n+viktor+nem+minisztereln%C3%B6k
.
Bohózat az egész erőlKÖDÉS!
.
!!!
Eladott Ország
Attól még. hogy az ellenzék nem szavazza meg a diktatúrát, még az egészségügynek működnie kellene, nem a mostani színvonalon, ami viszont egyedül a kormányon múlik, nem az ellenzéken. Egészségügyi törvényeket lehet hozni a 2/3-al is, ahhoz nem kell diktátori felhatalmazás, csak kormányzati akarat. "Egy dolog kiderült, a baloldali ellenzékre nem lehet számítani a vírus elleni védekezésben, felelőtlenséget mutattak, akkor, amikor az összefogásnak lett volna ideje."
Nekem ezekről az összefogásokról mindig az elmebeteg Ceausescu diktatúra jut eszembe. Amit magyarul is hangoztattak, imigyen: "Szoros egységben a Párt körül". A Párt nagy P-vel, mert egy adott pártról van szó. Az egység csakis körülötte képzelhető el, illetve annak vezetője körül, bocs Ceausescu elvtárs körül. Mert ő megvédte népét. Ahogy minket is megvéd.
Aki Én
@Shikari: Már a szó jelentésével sem vagy tisztában, te elmebeteg gyűlölködő. Te ebbe őrültél bele.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 10:47♦ Az illiberális demokrácia olyan, mint mikor töke van a menyasszonynak, és mióta a felcsúti porta végéhez csatolták az országot, valahogy eluralkodott a terméketlenség.Valahogy úgy vannak ez emberek is, hogy az Istennek sem akarnak szaporodni, a fidesznek meg pláne nem. Mire a rabszolgatorvény miatti sok túlórából hazaérnek, és elvégzik az otthoni munkákat is, már nem hogy szaporodni nem akarnak, de már a technikájához sem sok erejük marad. Valami fenomenális az a politikai inkorrektség, amit az illiberális, inkontinens, infantilis, imbecilis, impotens (nem kívánt törlendő, ehhez vécépapírt hozzon magával mindenki) népnemzeti kormány és udvartartása előad minden egyes alkalommal, amikor valaki nem a szektásodott nyáj erősítését és gyarapítását tűzi ki életcélul, hanem mondjuk olyasmit, ami véleménye szerint az ország érdekében áll. Igen, vannak olyan hülyék, akik szerint marhára nem az az ország érdeke, hogy az Orbán família még az eddigieknél is vastagabb oszloplábakon taposson végig mindenki nyakán. Sőt, sokunk szerint az sem érdeke az országnak, hogy a csúti Putyin cárevics nagyobb örömére szétbarmolja az Uniót, miközben a másik enyves mancsával szétbarmolja a saját országát is.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/10330239_10152871265502048_6327468242702315441_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=8JBPHxiFMjgAX9dRIpm&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=f50aa37beb982257ce763ddd1f94b65f&oe=5F0161B8
tudode
Micsoda dolog, hogy nem akar ezektől mindenki bocsánatot kérni tőlük, még a FAkanál sem
.
Hofi belelátott a jövőbe, nyugodjon békében
.
www.youtube.com/watch?v=PPNt4qKQmMg
.
A békének/nyugalomnak annyi, amíg a Bibó-isták seLEJTJEIK rontják a levegőt!
Joker
Nagyon helyes ! Nincs miért , Orbánék annyi mocsokságot ,aljasságot elkövettek 10 év alatt ,esedeznie kellene , a papnál
1 hét kevés volna neki bent ülni a kabinban .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.