Még a 14 éves fia is besegített az üzletbe.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. M. 46 éves, B. Z. 51 éves és egy 14 éves nyírbátori lakos ellen.

Az adatok szerint a 46 éves nő tavaly szeptemberétől folyamatosan árulta a nyírbátori lakó és tartózkodási helyén az új pszichoaktív drogot, a bizniszbe a gyanú szerint a nő élettársa és a fia is besegített.

Családi bizniszben terítette a drogot egy nyírbátori nő

Fotó: police.hu

"Az eljárás során beazonosított fogyasztói körtől lefoglalt növényi származék az igazságügyi szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül, ezért a nyomozók a nőt 2020. június 3-án a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Lakásában a rendőrök papírokba csomagolva újabb bruttó 14,7 gramm növényi származékot találtak és foglaltak le. Mivel a nyomozás adatai szerint a bódító hatású szer értékesítésébe a nő élettársa és a fia is közreműködött, ezért őket az eljárás során szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai a 46 éves nőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél"

- áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.