A miniszterelnök azt mondta, hogy a következő évtized nem a fogyatkozásról és a veszteségekről szól.

Nincs a világnak egy nemzete sem, amely kibírt volna ilyen száz évet, de mi nemcsak kibírtuk, hanem ismét győzelemre állunk

– jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Sátoraljaújhelyen.

A Trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen felavatták a Centenáriumi Turulszobrot, a miniszterelnök pedig az ezt követően tartott beszédében kiemelte:

a száz év magány korszaka véget ért, ismét vannak szövetségeseink, jó szomszédaink, akikkel együtt készülhetünk a jövőre.

Orbán Viktor szerint Magyarország ismét győzelemre áll

Hangsúlyozta, hogy a következő évtized nem a fogyatkozásról és a veszteségekről, hanem a gyarapodásról és az országépítésről szól majd.

A mi nemzedékünk az, amely megfordíthatja Magyarország sorsát, beteljesítheti küldetését, és a győzelem kapujáig viheti az országot, de a döntő ütközetet az utánunk következő nemzedéknek kell megvívnia, a végső lépéseket nekik kell megtenniük

– vélekedett Orbán Viktor.

Cikk- és címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

(MTI)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem értem, mit kell most megnyernünk, kivel vagyunk háborúban, milyen győzelemre állunk?

Ki az a marha, aki ezt a beszédet megírta Orbánnak, ki az a marha, aki ezt a hülye szöveget képes volt elmondani több ember füle hallatára? Még arra volnék kíváncsi, ki az a ..., akinek tetszett ez a beszéd?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@graycivil1: szerencséd,hogy csak 2021 töl akarja tiltani a kormány az avarégetést...
csak úgy....
@CsipkeRózsa: a soros! török,tatár,labanc után ö a soros!
ne azt szidd aki a beszédet megrendelésre írta,mert egy szar darabból egy szardarabba egy szardarabnak,hogy is mondjam ,hogy ne legyen csúnya a vége!?
ómió
A következő efftársi népzsebi beköszöntéig mindenképp!
kereső
Volt egyszer egy "Kárpátok géniusza". Most meg van egy "Kárpátok hibbantja"- aki a "mein kampf-"val kel-fekszik. Ez az utóbbi a veszélyesebb. A géniusz megelégedett a saját kis szemétdombjával, a ibbant meg Európára vágyik, és ezért a célért semmi sem "drága" neki. Csak Nekünk. Magyarországot már eladta, szőröstül-bőröstül. Hadakozik az Eu hitel ellen- de Magyarország terhére felvett egy soha meg nem térülő beruházásra kinai hitelt- amely beruházás nem is Magyarország-é lesz, hanem akiktől a hitelt felvette. Meg a paks2- ami talán sohasem épül meg.(nem is kell!!). Már minden diktatúra a barátja- a türk, a fehérorosz, a nagy orosz birodalmi cár, a kinai kommunista párt. Csak európai barátai nincsenek- csak az ugyanolyan szélsőségesek mint ő maga.A "hibbant métely"- akivel a megalkuvók paroláznak kishazánkban a "nemzeti összetartozás " jegyében. Sirj Magyarország!
tudode
Ennek az ájtatos beszédnek a megfejtését, elképesztő, de a NER-nek nagyívűen építgeti őfélesége olvasmányában a Kárpátok gazdasági és kulturális gyarmatosítását, amelyre Romániát illetően az alábbi cikk világít rá:

------- Trianon, vagyis miért van elegem Magyarországból?
.
merce.hu/2020/06/04/trianon-vagyis-miert-van-elegem-magyarorszagbol/
.
(...) """.A NER külpolitikai szinten egy nyugat-európai centrumnak ellentartó közép-kelet-európai régióban és gazdasági tőkefelhalmozásban gondolkodik, és ennek a logikának rendeli alá a nemzetpolitikáját is. Az autoriter kapitalizmus logikája, amit ez képvisel, ugyanakkor lehetetlenné teszi, hogy bármiféle emancipációkísérletként, „szabadságharcként” tekintsünk erre a küzdelemre, hiszen ez nem más, mint szocializmust Mészáros Lőrincnek, kőkemény piaci viszonyokat mindenki másnak.
.
Ez a nemzetpolitika semennyire se járul hozzá deklarált céljához, nevezzük hát annak, ami: gazdasági és kulturális gyarmatosításnak. 2020-ban már semennyire sem palástolják, hogy hivatalos politikájuk a NER (leánykori nevén a magyar állam) hegemóniájának megerősítése Erdélyben (is). """ (...)
.
Előfordulhat, hogy a cikk fején találta a szöget, de azzal a talentummal, amije van őféleségének, nagy falatnak tűnik!!!
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.