A főváros körzetében két baleset is történt a 31-es és az 51-es főutakon.

Az Útinform hétfő reggeli közleménye szerint az alábbi a helyzet az utakon:

- A 31-es főúton Jászjákóhalma térségében korábban két autó karambolozott. A 87-es km-nél a járműveket félpályán engedik el, váltakozva.

- Két jármű ütközött össze az 51-es főúton Taksony és Szigethalom között a 25-ös km-nél. A forgalom irányonként váltakozva halad.

- Erősödik a forgalom a főváros felé az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé már telítettek a sávok. Sokan haladnak a 6-os főúton Százhalombatta térségében, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé.

- Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé az M51-es autóúti csomópont és Halásztelek között szintén erős a járműmozgás, szakaszos torlódásra lehet számítani.

Építkezések, munkálatok, lezárások, tilalmak

Az M3-as autópályán a főváros felé Polgár térségében, a 169-es és a 168-as km között a burkolatot javítják. 8 órától este 6 óráig a külső sávot lezárják.

Az M5-ös autópályán Szeged és Röszke között 7 órától 17 óráig, fenntartási munka miatt mindkét oldalon a belső sávot lezárják. (Forrás: A-WAY ITE Autópálya Zrt.)

Az M7-es autópályán a fonyódi szakaszon, a 128-as és a 136-os km között aszfaltoznak. Reggel fél 8-tól délután 4-ig mindkét oldalon a külső sávot lezárják.

Az M43-as autópályán, a 31-es km-nél lévő „Kéthalmi pihenőt” mától burkolatjavítás miatt mindkét oldalon lezárják.

Az M4-es autóúton a Szolnok felé vezető oldalon, Cegléd térségében az út menti rézsűt javítják. 8 órától 17.00 óráig a külső sávot lezárják.

A 21-es főúton Pásztó térségében a 29-es és a 32-es km között burkolatot javítanak, a Bátonyterenye felé haladók számítsanak sávlezárásra.

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 22-es km-nél lévő Sasfészek-tó pihenőhely le- és felhajtóágát megnyitották. A Budapest felé vezető oldalon a biatorbágyi felhajtó továbbra is zárva van.

Az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon megváltozott a forgalmi rend a 43-as és a 40-es km között. A járműveket a külső sávra illetve az az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a járművek a külső és a leálló sávot használhatják.

A belföldi, 7, 5 tonna össztömeg feletti kamionok tilalma továbbra sincs korlátozva! Viszont a vezetési idők és a pihenőidők általános szabályai érvényben vannak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.