Rács mögött töltött évek, bizonytalan jövő: egy világ, ahol még az alantas munka sem nagy ár egy szál cigarettáért. A fiatalkorú bűnözők kilátásai elrettentőek, ám az elkövetők száma évről-évre nő. Késelő kiskamasz, apagyilkos serdülő lány, erőszakoskodó gimnazista. A börtön a kezdet vagy a vég? Ki ad munkát a rovott múltú fiataloknak, milyen esélyük van egy új életre? A rács két oldalán.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
Ezt azelőtt kellett volna meggondolni, mielőtt odakerül.....
nyirtass
Az ügyetlen bűnözőket "tovább kell képezni" .
Sajnos ezt a kérdéskőrt már a Kádár rendszerben sem tudták kezelni, pedig akkor még voltak munkahelyek.
REF címszóval bedugták valamilyen munkahelyre, és gondosan ügyeltek arra, hogy az ilyen ember a jelenléti ívet naponként aláírja, hogy legyen fizetése.
Arról pedig a kutya sem kérte számon a REF-eseket, hogy munkaidőben csinálnak-e a fizetésükért valami hasznosat is.
eberti
Nem tudok együtt érezni a börtönbe kerültek sanyarú helyzetével.Az áldozatok és hozzátartozóival igen.Csak arról cikkeznek,hogy mi lesz "szegény bűnözővel" bent és kint,de az áldozatok hozzátartozóival és akik esetleg úgy megsérültek a bűncselekmény következtében,azok helyzetéről nincs soha sem szó!
babi11
Egyetértek eberti hozzászólásával.
picike
Nem plublikus a dolog,de esélyt kell adni az élethez ,megváltozott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.