Napok óta ég a média, s égnek vele együtt a kisebbség kisebb s nagyobb prominensei, meg persze azok, akik semmiről sem tehettek, csak rosszkor voltak rossz helyen a génállomány kiosztásánál. Persze ilyenkor szokás szerint megy az anyázás mindenről és mindenkiről. Csak ippeg kezd egyre jobban kibontakozni, hogy az igazi bűnös nem teljes mértékig a Bayer Zsolt száján lapuló szürke (esetünkben barna) tömeg, hanem inkább a mindent elöntő nagy kékség.

Feltöltő: candy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
@candy: Ha egy orvos hosszú ideig dolgozik a psychiátriai osztályon, azt szoktuk mondani, hogy egy idő után "hasonúl" önkéntelenül is átveszi a betegei stílusát.
Azok a rendőrök, akik teljesen belelátnak a cégük sötét mélységeibe, ezt "tiszta fejjel, jó lelkiismerettel" szinte lehetetlen csinálni. Valamilyen szinten /enyhén/ hasonszőrüvé válnak. Lehet, hogy te ezt a kicsit is "akasztani valónak látod", de ha látnád azt, ami nem a te szemed elött van hanem az övék elött, akkor talán te is másképp látnád őket.
Az ő feladatuk /felülről jövő parancs/, hogy hatalmas "sárhegyekkel" dobálózzanak, na most ezt a parancsot nem lehet úgy végrehajtani, hogy ők maguk is sárosak ne legyenek.
Ha tiszta lesz a "fej", tiszta parancsot hajtanak végre akkor tiszta marad a közrendőr is.!!!
Amelyik meg mégse, annak utilapú a talpa alá, megpatkolva a méltó büntetéssel.
olahlaszlo
Inkább ott lakjanak mint a szomszédban.
olahlaszlo
Igaz ez kicsiben és nagyban is.Nekm is mondta egy rendőr, hogy ezt a parancsot kaptam. Szegény szurkolókat vittem meccsre és hát kicsit rendetlenek voltak.
candy
A parancsot meg lehet tagadni...van más munka is a világon, mint a rendőré...amúgy a kisrendőr általában unalmában gecizik, vagy azért, mert kék ruha van rajta...és itt igazából annyira nem a meccsekre meg tüntetésekre gondolok, ahol nyilvánvaló parancsaik vannak, hanem az egyszerű kis utcára kizavarásos igazoltatgatós hülyeségre. Bár érthető, hogy szemétkedik, hisz hideg van...
nyirtass
@candy: Akkor szaporodik!, max. csak le lehet szerelni.
candy
Akkor meg nem lesz...így is panaszkodnak, hogy nincs elég...pedig néha túl sok van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.