Az újabb megszorítások sora egy nagyon elégedetlen társadalmat érint, Gyurcsány Ferenc nem lesz képes a várakozásokat teljesíteni, és az események most már bármikor felgyorsulhatnak - mondta Tölgyessy Péter az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
Annyi jó intézkedést lehetne és kellene megtenni. De a cikk szerint is minket, aktív dolgozókat fognak fojtogatni tovább is. De egyszer eljutunk oda, hogy mi is azt mondjuk, ha a másik nem, akkor mi sem. Ez nem egyenlő teherviselés.
tsabeeka
bizonyos intézkedések még csak pénzbe sem kerülnének, csak szándék kéne rá.
ugyeugye
na de akar itt valaki dolgozni? Alszik a fél parlament!
Robot
@ugyeugye: a nagyobb baj, hogy nem csak a politikusok nem akarnak dolgozni. Az egész társadalomra érvényes, hogy nem motivált, nem kreatív (pontosabban a sunnyogásban, a kiskapuzásban kreatív).

Nem hiszek abban, hogy a politikai elit külön kaszt az államban. Olyanok a politikusainkat, amilyeneket "kitermeltünk" magunknak.
ugyeugye
@Robot: ez igaz. márminthogy nem akarnak dolgozni az emberek. de gondolom azt is látod, hogy az oka az, hogy aki dolgozik, rosszabbul jár, mint aki besétál az ilyenolyan hivatalokba ilyenolyan segélyekért...
Minket meg agyonnyomnak az adók, a járulékok..., számlákkal kell igazolni minden fillért, miközben a politikusok röhögnek a markukba.
Amúgy én marhára termelnék másfajtákat, csak mondd meg hogyan kell. Vagy honnan.
nanena
@Robot: Szerintem senki sem élvezetből dolgozik. Ez nem a társadalom munkaundora miatt van. Viszont a társadalom tagjai nagyrészt motiváltak abban, hogy létfenntartásuk, illetve anyagi előrehaladásuk érdekében dolgozzanak. Vagyis én nem keverném össze a politikusok és a társadalom motiválatlanságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.