Debrecen belvárosában az utóbbi időben egyre több gondot okoznak az ittas fiatalok...

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peller
Igaz, bár videóra venni ilyesmit... hát no comment.
Tcsibo
Nem fér a fejembe, hogy mitől lesz valaki ilyen...
Milyen dolog ez? Nem is értem, komolyan mondom...
Egyre több ilyen degenerált van, sokasodnak napról napra.

Nem ide tartozik, de épp tegnap álltam egy buszmegállóban, és egy idős néni állt mellettem, kb. 80 körüli, kirúzsozva, stb... és konkrétan elkezdett köpködni. Azt hittem nem látok jól, ránéztem erélyesen, majd ő viszonzásul újra köpött egy nagyot. És még csak nem is ilyen kis pöty-pöty valamit, hanem egy jó nagyot jó messzire...
Hihetetlen volt...
Master
Hogy mitől lesz valaki ilyen? Hát az jó kérdés. A mai emberek egy része inkább az állathoz közelít. Amit írtál, hogy köpködnek. Nekem is egyembe jut egy eset. Nagyváradra mentem, leszálltam a buszról és ahogy letettem a lábam: egy ember csulázott egy akkorát, mint egy ház. Szerencsére nem kapott el a "csóva". De visszatérve a jelenlegi esetre, azt kell mondanom, hogy engem sem lep meg. A fiatalok már mindent megcsinálnak brahiból. Ez a telefonos rögzítés is tipikus. Ez van sajnos. Talán mindezért a szülők a leghibásabbak. De az iskola se úgy tanít már,m mint anno, a törvényekről pedig ne is beszéljünk.
Mereszanh
@Master
Lehet, hogy nem a legjobb hasonlat az állathoz hasonlítani ezeket... mert az állatok legalább nem kamerázzák le és a legtöbb egy helyre pakolja a melléktermékeit. :)
Master
Bocs! Igazad lehet :S Valami egészen mással kellett volna párhuzamot vonom ez ügyben. :S
racio
Ezek az emberek(?) nagyon súlyos betegségben szenvednek. Nagyon gáz, hogy idáig süllyedt a magyar nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.