Szájba lőtte magát egy gázriasztópisztollyal egy nyergesújfalui tanár. A www.kemma.hu úgy értesült, a tanár ellen szemérem elleni erőszak bűntette miatt bejelentés érkezett az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

Forrás: szon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kosakjozsef
Nagyon sok a hiszékeny, s befojásolható ember.Ezért a média felelősége igen nagy.Pl. Annyit riogatják az embereket a pedoféliáról, hogy már az ember ha az utcán vagy a villamoson rámosojog egy helyes gyermekre, a szülője, már vasvilla szemekkel tekint az emberre. Az egyik fotóripőrtert, aki a starndon helyes gyerekeket fotózott, a szülők álltal kihívott rendőrők rögtön letartoztatták. Mindent túlzásba vissznek. Most roham van a védelmi célokat szolgáló készítmények iránt, főként a gázsprék, és fegyver után. Ahogyan a bankok a túlzott hítelkínálatukkal elindították ezt a mai világ válságot, úgy a média is elfogja indítani, a saját válságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.