Az SZDSZ-es EP-képviselő saját bevallása szerint félreérthetően fogalmazott egy tv-műsorban, ezért elnézést kér.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: kir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
nem rollad es nem mindegyikrol beszeltem. Csak azokrol lehet velemenyem akikkel a sor szele osszefujt ..:-) ajanlom mindenkinek akinek nem a ruhaja az ne vegye magara :-D
Es lasd kivel van dolgod itt egy vidam honlap ahol meg a zene is kellemes www.aloochaat.com/
tothferenc0102
Sziasztok!Most léptem be!Szóval,Börtönben dolgoztam,igaz a cigányságra,hogy kisebbség!!Tényleg az,de csak mert a többség a börtönben van!!Vegyétek már tudomásul,a CIGÁNY az értelmező kéziszótár szerint: "Indiai nomád nép faj",mely saját törvényei szerin él!!Minden országban egy kicsit igazodik a "befogadó"társadalomhoz,de az alap ugyan az!!ÖNTÖRVÉNYŰSÉG!!Vannak kivételek,ahol már úgynevezett"beütés"/az az más népfajjal keveredtek/ből származó emberek! Ezek tényleg alkalmazkodóbbak,és igen is,hogy jobbak!!A legmagasabb "kaszt" a Muzsikus cigány,ilyennel a börtönben 1.-l az az eggyel találkoztam!!Pedig volt a börtönben napi szinten létszámot tekintve 2000-2500 fő!Sajnálom a kivételeket,hogy őket is a rosszak közé soroljuk,de engem is oda soroltak,mikor ki volt írva az Osztrákoknál a nagy áruházakban öles betűkkel MAGYAR NE LOPJ!!! akkor melyik cigány emelt szót értünk??Pedig ott sem mind Magyar volt aki lopott!/had ne cigányozzak pejoratívé!!/Érdekes! A magyarországi németek,szerbek,svábok,stb.azokról sosem hallunk!még soha nem hallottam hogy a koszos szerb,sváb,német stb.de cigányt ország szerte hallani!
tothferenc0102
Jenni!!Tisztellek,és becsüllek,mert TE az az EMBER vagy akiből kellene,hogy álljon a cigányság,és nem volna cigánykérdés Magyarországon!1960.-ban kezdtem az állt.iskolát! Azóta hallom,hogy "FELZÁRKÓZTATÁS!" Meddig???????MEDDIG kell egy többségi társadalomnak tűrni,hogy a "paraziták"szívják a vérünket/lásd: családi pótlék,segélyek számolatlanul,/szerintem több segélyt kapnak,mint a nyugdíjasok nyugdíjat!!/Vita elkerülésére! A nyugdíjasok az évek során BE fizettek!!/nem tartozik ide a fiatalon rokkant nyugdíjas fiatal cigánygyerek!!/van magyar is de annak a szülei TERMELTEK az az "alapot"hoztak létre!!Tehát ma a segélyezés ugy megy,megérkezik a "MERCSÓ" és kiszáll a 120 kg cigány asszony be megy az illetékes,egyszálbélű magyar köztisztviselőhöz,"kéri" a neki JÁRÓ pénzt mertha nem akkor "KINYIRUNK!!!!"Miről is beszélünk????!!! Miért van az,hogy a cigányság összlétszámát tekintve jóval több márkásabb autó /Mercsó,BMW,Audi,/van a birtokukba mint Magyarnak??MIBŐL????/"vasazás,bodza,ÜZLET"/ és mennyi adót fizettek?? "O" de ha beteg nekünk kell gyógyitani ŐKET!!Úgye,hogy PARAZITÁK!!!!??????????????
bocs
Mire fel mer megrágalmazni egy embert , aki már nem véfheti meg magát. Húzzon el a francba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.