Egy messiásra várunk, aki kivezeti majd az országot a gazdasági és társadalmi válságból. Persze mindenkinek mást jelent ez a fogalom. Úgy látszik, az szdsz, az mdf és az mszp már meg is találta a saját megváltóját Bokros Lajos személyében. De lehet ő a mi megváltónk is?

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
@esdi: Igen, lehetne nekünk ő a messiásunk. A kérdés az, hogy meg lehetnek.e hozzá az eszközei? S nem egy olyan ember kellene, aki amellett, hogy gazdasági szuperzseni, amellet meg tudná teremteni a társadalom kohézióját is, amelyet Csizmadia Ervin hiányol Bokros programjából. Nem lenne-e jobb tiszta helyzetet teremtve tenni Bokrost miniszterelnöknek, mint ilyen-olyan háttéralkuk eredményeképpen. Hiszen nem tudhatjuk mit kértek tőle a jelölésért cserébe.
jandera9
nahát, mindig azt fújják, elismert közgazdász, valaki foglalkozhatna már a nemzetközi hírével is, lehet nem is olyan fényesek az elért eredményei.

Nem akarom, hogy ő legyen a miniszterelnök.
esdi
nanena - sajnos igazad van, ironizáltam. Megpróbáltam egy idealizált jelöltet elképzelni.
Lehet, hogy van, de hol - ez a jelen un. politikai elitben teljes rejtély.

nanena
@jandera9: Megoszlik most a közvélemény, hogy jó lenne-e Bokros. Valakinek biztos. Akik őt tolták most előre, gondolom ezt önös számításból tették.
Egyébként a magánéletben állítólag nem olyan rettenetes ember.
Én nem tőle félek, hanem a háttéralkuktól, a mögötte álló csoportoktól. Mert ők fogják irányítani, benyújtani a számlát. S eddigi tapasztalataink alapján ők nem a mi jóakaróink.
De valakik megírtak egy forgatókönyvet, amelyet már jól lehet látni. A történések ennek megfelelően haladnak majd előre. Hacsak valaki, valakik erről le nem térítik.
jandera9
hát érdekel is engem, milyen a magánéletben, nem az esetem :)
De nem szeretném, hogy ismét kiszívják a vérünk.
jandera9
Nem tetszik ez a forgatókönyv, pedig egyre valóságosabbnak látszik. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.