Nagy emberek nagy mondásait idézni a forrás megjelölésével, elegáns megoldás. Elmondani viszont egy beszédet, amelynek szinte minden eleme más szájából elhangzott már, meglehetősen snassz. Bár, ha csupán egy válogatásnak tekintem Barack Obama amerikai elnök, Nicolas Sarkozy francia államfő és Tony Blair volt brit miniszterelnök beszédeiből, akkor azt mondom, ügyes ollózás.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
@Daddy: na végre valaki kimondta: a beszéd akkor jó, ha azt mondja, amit az emberek hallani szeretnének :)
Daddy
magántőke: értsd: (nem magyarországi központú) multi (legalább 90 százalékban)
Daddy
@zsolti: Nem is vitás, a jó beszéd, mint a bor: mámorít :)

Csak aztán rendszerint jön a másnaposság, a fránya valóság: Nem sikerül a megvalósítás - és ilyenkor azért föl kell, hogy merüljön az emberben: vajon komolyan gondolta-e, akarta-e igazán?
(Nem mindig vágnám rá az igent... :)
nanena
@furfang: Azt írtam, az ő intézkedései IS hozzájárultak. Ez azt jelenti, hogy ebben neki is megvolt a maga szerepe és másoknak is. De a hülye intézkedéseit ne hozzuk már fel jó példának.
antonka
ez is csak duma volt, mint az összes többi, miért hegyezi ki a válságot erre az országra? mindenki még az irástudatlanok is tudják, hogy ezt a válságot nem a gyurcsány csinálta, és nem is az obama. a szemét bankárok először csak jó nagyot akartak kaszálni, mint tavaly decemberbe, több száz milliárd dollárral zárták az évet, csak valaki vagy valami elromlott, és rántotta magával az egész világot. ugyhogy amerika jobb lesz ha befogja a száját, és mélyen hallgat, mert az egész trutyit ők keverték, és teritették szét az egész világon. hiba is ugrál aza kertitörpe, ez ő nem fogja tudni megoldani. sokkal de sokkal nagyob embereknek kell nekiveselkedni, országaikkal a hátuk mögött, mint 1.orbán vitya
adsl70
Na de uraim es holgyeim :) biztosak benne, hogy az idezeteket nem Obama ollozta Viktortol? :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.