A romaügyi szakértő a romák és nem romák között feszülő ellentét felelőseit keresi.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
forditva a magyar gyuloletbol lesz polgarhaboru es meg azt sem tudjak normalisan komunikalni. Ha valakik elkovetnek egy valamit es tudhato a szarmazas akkor mindenkit le rasszistaznak. Azzal magyaraznak mindent hogy ellenuk van minden magyar.. pedig egyszeru a megoldas nem kell brutaslis buncselekmenyeket elkovetni, csak en vagyok ilyen okos vagy ez mar masnak is ilyen nyilvanvalo?
nyirtass
@adsl70:
Szerintem mikor cigány bűnözésről beszélünk, akkor nem tudják a cigányok, hogy épen melyiküknek a "sarát" emlegetjük ezért mindegyik magára veszi, amelyik ebben a kérdésben érintett.
adsl70
nekik nem jelent lelkiismereti gondot amikor betornek egy idosek lakta tanyasi telektre es ott brutalisan kegytlenul vegeznek az aldozatokkal. Regebben csak eleg volt nekik a rablas es max jol elvertek az idoseket. Mostanaban az emberben a ver hul meg amikor a hirekben ertesul " nem csak gyilkolta, csonkolta meg is eroszakolta..." ez mar az allatiasodas legmelyebb bugyra. Es lazan a jogveddokkel egyetemben azt komunikalja, hogy a romasaga es a szamkivetetsege miatt a "magyarok" miatt van?
Mostanaban nem akarok veresszajunak tunni, de mint ha lenne egy versenges a bunozok kozt amiben az nyer aki tobb idost rabol es brutalisabban vegzi ki oket. Eleg csak a hireket latni majd minden napra jut egy uj ilyen buncselekmeny.
nyirtass
@adsl70: Valójában egy egy hírben le sem kell írni, hogy az elkövető milyen etnikumu, mert az elkövetések módja annyira jellemző az etnikumra, hogy azt letagadni sem lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.