A döbbenet pillanatai. Másodpercek, melyek óráknak tűntek. Amit Bánhidi Lilla átélt, azt legszívesebben kitörölné az emlékezetéből.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Sajnálom Lillát, de azért kéénytelen vagyok leírni gondolataimat!
Nem az RTL klub riporterét támadták meg, hanem Bánhidi Lillát, aki történetesen az RTL riportere! (Bár, gondolom, Lillának ez totál mindegy!) A cikk címe azt sugallja magyarul, hogy az RTL-en bosszúállási szándékkal leütötték Lillát! Erről pedig szó sincs!
Ha a részeg Macska Jancsit kivágják a kocsmából, azért teszik, mert totálra itta magát. Nem szolgálaton kívüli rendőr, nem nyugalmazott utcaserő, hanem egy magát hülyére ivó alkesz!
Bulvárosodik a magyar nyelv, tünnek el az egyértelmű fogalmazás alapjai, gyakorlatilag nem vigyátunk magyarságunkra. Itthon! Külföldre viszon átkiabálunk, hogy nem vigyázzák intézményesen a magyar nyelvet.
Azért kiváncsi lennék, hány helyen intézheti anyanyelvén hivatalos ügyeit a magyar állampolgárságú nemzetiségi?
sara
Sajnálom szegény nőt. Borzalmas ami az utcákon folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.