Egymillió forintra büntette meg az APEH azt a pécsi boltost, aki az adóellenőr lányának kabátján szívességből megjavította a cipzárt. Az ellenőr azt kifogásolta, hogy nem kapott számlát a munkáról. A boltos szerint ő magánemberként járt el, mert a bolt csak árusítással foglalkozik, javítással nem.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: vikingman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@Renrol: Nem voltunk ott! Ki hazudik? Lehet, hogy a boltos, mert már többször megbüntették. Több forrásból olvastam, amit itt is. Nem volt szó sem fázós gyerekről, sem sörről. Szóval én is megszántam volna a szegény gyereket ha fázik, de ha ez csak mese? Hát akkor bizony nincs min felháborodnunk. Bár én hetente háborgok a piacon, ezért nem szeretek járni már oda sem. Elszemtelenedett mindenki. Egyre drágábban adják a portékát és soha még senki nem adott nekem blokkot. Pedig nagyon sokan vannak.
Diamont Frost
@ Evikati!
--- Hát igen :nem voltunk ott, de láttam a TV-ben,hogy az Apeh szóvivője megerősitette:-- "igen,megfelel a valósának,amit a boltos "előadott" "
_Ezt másnap természetesen már "megcáfolták".
--/Ugye láttunk már ilyet/
Evikati
@Renrol: Ez a cél, hogy összezavarják a fejünket. Addig sem foglalkozunk "súlyosabb" ügyekkel.
ugyeugye
Ezek szerint kellett egy nap, gondolom este jól leteremtették az APEH-eseket, másnapra meg kész volt a sztori. Az őket igazoló. Annyira tipikus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.