Annak ellenére, hogy a 10 millió politikai szakértő országában élünk, azt kell mondjam, a jelenlegi politikai „elit” résztvevői közül senki helyében nem lennék szívesen. Különösen igaz ez most a köztársasági elnökünkre, Sólyom Lászlóra.

Forrás: szempont.blog.hu
Feltöltő: peppe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
kérdés, h mit csinálnának az üresjáratban a nemzetközi piacok. egyébként nem egészen biztos, hogy rosszul reagálnák le.
peppe
lehet, de ha meg a forint gyengítésére játszó spekulánsok "beindulnak", nem árt, ha van miniszterelnöke az országnak, az meg pláne nem, ha gazdasági szakember :) két hónap túl sok idő egy ilyen helyzetben :(
tsabeeka
@peppe: vannak helyzetek, ahol a rossz meg a rosszabb lehetőség közül lehet választani. (amúgy tényleg nem tudom eldönteni, hogy jelen helyzetben melyik melyik.) igazad van, hogy két hónap túl sok idő, ugyanakkor 1 évig meg rossz lenne valami idétlen miniszterelnök.
peppe
@tsabeeka: na pont ezért kell olyan valaki, aki mindenkinek szimpatikus és bizalmat gerjeszt... szóval van egy olyan megérzésem, hogy a következő miniszterelnökünk SÜN lesz :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.