Hétfőn koradélután Nyíregyháza belvárosában, több személy bántalmazott egy postáról kilépő fiatalembert, aki egy közeli bankba menekült. A bántalmazás körülményeinek vizsgálata ezután oda vezetett, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya a megvert fiatalembert vette őrizetbe. A rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves helybeli lakos egy internetes árverési oldalon elsősorban elektronikai cikkeket kínált eladásra. A vásárlók átutalással vagy utánvéttel fizettek, de a kívánt eszközöket nem kapták kézhez.

Forrás: szon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
hogy bizonyitja valaki,h a csomagban tegla volt es nem a notebook?
futar nem engedi kinyitni (gondolom posta sem), kizart,h valaki kamerazza mikozben atvesi es azt kovetoen kinyitja a cosmagot...
Diamont Frost
A futár előtt kell kinyitni a küldeményt /meg kell,hogy engedje/.
Egyszer mi is póruljártunk: számitógép-alkatrész helyett szemét és törmelék volt a küldeményben /érték: 8000Ft.
"Gyanusan" zörgött,ezért a szállitó jelenlétében kinyitottuk, ....persze visszaküldtük.szóval vigyázni kell!!
vikingman
Ha nem az interneten vásárolsz, akkor is járhatsz hasonlóan: nekünk a TESCO-ban sikerült pár éve akciós DVD-t venni. Azaz DVD-tokot, mert üres volt. Ha nem én járok így - nem is hittem volna, hogy ilyen is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.