Jött Bajnai, jön a pakk, a piac pedig pozitívan reagált. Ha nem baltáznak el semmit, egyetlen kérdés marad csak hátra: képes-e a társadalom a rendszerváltás óta először ilyen méretű szolidaritásra, vagy becsukott szemmel a másik oldalára fordul, és mint a kisdiák hétfő reggel, nem hagyja, hogy felébresszék, pedig már fél 8 is elmúlt. Te engednéd, hogy felébresszenek?

Forrás: szempont.blog.hu
Feltöltő: peppe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idetektiv
Bajnai nem tett jó semminek, a miniszterelnökjelölési kabaré vége jelentett jót a forintnak. És amikor holmi Bajnai programot vagy mit vizionálunk, meg azt mondjuk, várjunk egy kicsit, adjunk időt szegény Bajnainak, hát akkor jusson csak eszünkbe, hogy az újdonsült miniszterelnök-jelölt eddig a gazdasági miniszter volt. Ott sem csillogta fényesre magát. Most fogja?
Koronix
miért van folymatosan olyan érzésem, h amikor a "gazdasági szakemberek"/"külföldi tőke"/"bankszektor" örül és üdvözöl egy döntést akkor nekem mindig vacakabb...?
esdi
1951, idetektív - egyetértek veletek.
Megjegyzem, a forinthoz Bajnainak mindösszesen annyiban lehet köze, hogy vélelmezhetnek a piacok olyan attitűdött, amely a tőkés csoportok érdekeinek kiszolgálását preferálja.
Az az érzésem minket megint altatnak - a megsarcolások, koldusbotra juttatást megelőzően elhitetik velünk, hogy nincs más út, ezt máris honorálják a külső pénzügyi szereplők. Pedig más itt a lényeg.......
Koronix
@zsolti: engedd meg, hogy máshonnan idézzek válaszul a bankos felvetésedre:

"A mi vidékünkön nyilvánvalóan a szocialista gazdaság öröksége az a tévhit, hogy az állam sem szabályozni, sem gondolkodni nem tud piaci módon. [...] Esetleg nem kell külföldi tőketulajdonba adni a pénzügyi szektor csaknem kilencven százalékát, s aztán megdöbbenni azon, hogy a hazai monetáris szerveknek - éppen emiatt - alig marad mozgásterük."

www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=18615
ugyeugye
@esdi: igazad van. ma reggel hallgattam rádióban - azóta is totál döbbenet van rajtam - , h tkp semmi akadálya nem lenne az euro bevezetésének, csak akkor Magyarország elvesztené önálló monetáris politikáját. Hát pl ez is ott van a háttérben. Hogy a hazai bankárok féltik a játszóterüket. Mert zavarosban jobban lehet halászni - ugye?!
esdi
@ugyeugye
Megint milyen konspiráció áldozatai leszünk?
És tudják, tudják, tudják!!!! Ismernek minket, jobban mint mi magunkat. Ajjaj nagy a baj!
Lassan a föld amin a talpunk van sem lesz a mienk, és semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.