Az MSZP úgy tudja, a Fidesz hivatalos pártüzenetben hívta fel aktivistái figyelmét, hogy - a szocialista megfogalmazás szerint - "szélsőséges" Jobbikra adott szavazatok a Fideszt gyengítik. A Fidesz álláspontja szerint viszont a Jobbik létezése kizárólag az szocialisták hatalmi érdekeit szolgálja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeotigris
Csak az történi aminek történnie kell!Míg a kutyák acsarkodnak és azon vitáznak, hogy a következő 4 évben ki lopja betegre magát addig az igazi pártprogrammal(www.jobbik.hu/program) rendelkező Jobbik erőre kap.
Az emberek is kezdik látni,hogy nem csak a két rossz közül tud választani hanem van egy fiatalokból álló új erő akik valóban elhozhatják magyarországnak a RENDSZERVÁLTÁST.
Ha valaki végiggondolja az elmúlt 20 évet rájönne,hogy az eddigi pártok ugyan azt csinálták mint az előző rendszerben csak most demokráciának nevezik a népelnyomást(se szólás szabadság,se gyülekezési jog,se sajtószabadság)
Adjon az isten Szebb jövőt!
furfang
Addig nyomatták a cigányok és a kisebbségek védelmét a magyarok és a többség ellenében, hogy teljesen természetes egy radikális erő színre lépése. Amikor az egyensúlyt erővel felborítják, annak következménye van! Ez a Gyurcsány éra hozadéka! A békát le kell nyelni.
nyirtass
A Jobbik nem csak a cigánynak mondott bűnözés ellen kíván fellépni, hanem a magyar bűnözés ellen is, bár ennek nagyrészét "fehérgalléros bűnözésnek" hívjuk.
Na ettől félnek az aktuális politikai pártok! - hogy elkövetkezik rájuk a számon kérés időszaka a Jobbik parlamentbe kerülése esetén.
Az sem utolsó szempont, ha a Jobbik elkezdi ténylegesen helyre állítani a magyar gazdaságot. Azt a gazdaságot, amit a 20 év alatt kormányzó pártok nem építeni nem tudtak, /amire még a Kádár rendszer is képes volt/, hanem még a Kádár rendszer "vívmányait is" eltékozolták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.