Azt állítja Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője, hogy nem is lenne szükség Bajnai Gordon megszorító intézkedéseire, mert az általa tervezett 600 milliárd forintos megtakarítást a kormány iránti bizalom helyreállítása nyomán csökkenő kamatokból, valamint a korrupció visszaszorításából is elő lehetne teremteni. Mint mondta, ha egy új választás után hitelességet és bizalmat élvező kormány kerül az ország élére, akkor „mindjárt teremtődik 400 milliárd forintos mozgástér a költségvetésben, amit nem kell bizalmatlansági és hiteltelenségi felár miatt kifizetni”.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@cadmagician: Az a kisebbség, ha én legalább még három társammal téged letámadlak......akkor te mint kisebbségben lévő csak úgy menekülhetsz, ha jobban tudsz szaladni mint mi.
A parlamentben is a többségi akarat győz, ha a kisebbség akar is valamit, de a többség leszavazza, akkor egyeduralom lesz.
A legnagyobb bajok akkor keletkeznek, amikor a kisebbségben maradt pártok okkal, ok nélkül a többségi párt oldalára állnak....amit árulásnak is nevezhetünk....ami ma is történik..példa az MDF.
masterboy
@cadmagician: igen,valoban igy kellene mukodnie,de mas az elmelet es mas a gyakorlat.....baromi sokat lehetne errol vitatkozni,de teljesen felesleges.
rodeotigris
@furfang: Hát ha még látnád,hogy a 19-es hogy néz ki.Kifejezetten jót tesz az öltöny vásárlásnak a dekoltázsa. :)
És minel nem vagyok gerinctelen ezt közöltem is vele már az elején.
De azért én felnagyítva ezt szivesen alkalmaznám a politikára is.(nem a nagy melleket hanem a vérfrissítést és a fiataloknak való esély adást.)
cadmagician
@menasagh: azért pl elképzelném ezt a működési elvet (többségi akarat győz) egy mérnökök által tervezett pl biztonsági rendszernél. hogy az erősebb kutya koitál elven, amelyik véleményhez tartozó mérnökök többen vannak, az lesz kivitelezve.

össze lehet ülni, együtt, meg lehet beszélni, együtt, alá lehet támasztani, meg lehet cáfolni, meg lehet találni az arany kozéputat, mégha nem is konszenzus, de legalább kompromisszum nem igaz hogy nem lehet.

álomvilág? mátrix? :D

Rockxy
Ha olvastatok újságot úgy jó 15 évvel ezelőtt (akkor még nem volt ennyire népszerű nálunk a Net), akkor emlékezhettek rá hogy mit írt.

A Népszabi (a kommunista újság!) megírta akkor, hogy a feketegazdaság részesedése a nemzeti összvagyonból évi ezer milliárd forint. Volt akkor.

Tudom, hogy hülye vagyok, de:

Na most, ha jelenleg is ennyi, akkor valaki kapja már el a feketegazdaság tökét és szorongassa meg. Persze csak annyira, hogy közben a zsebéből ki lehessen venni a lóvét.

Amivel rendbe lehet rakni a gazdaságot.

Na de ilyet??? Demokráciában......
orogordog
@Rockxy: Ahol van onnan lehet elvenni.

E helyet onnan akarnak elvenni ahol már nincs.

Ez a nagy demokrácia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.