A szakszervezeti vezető apokaliptikus víziója szerint növekedni fog a mélyszegénység és az öngyilkosságok száma.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paragrafus
@Horizont: ....."Van pofája neki a mélyszegénységről beszélni miután milliós fizetést kap a MÁV-tól?".......

Nincs igazad. A fizetése nem milliós!
Tudomásom szerint csak havi 800 ezret kap.
simon3bt
Az az ország ahol ilyen emberek "sztárok" lehetnek, és milliomosok lehetnek, ahol szakszervezeti vezető százmilliós házat építhet, mialatt a MÁV (ahova tartozónak mondja magát) 150 milliárdos veszteséggel (ill. állami támogatással) működik, az szegény ország. Sajnálatra méltó polgárok és totálisan alulmúlhatatlan politikai elit. Megérdemeljük, hiszen ezt az elitet nem a török, a Habsburg, vagy az oroszok ültették a nyakunkra, hanem a magyar emberek idiotizmusa emelte posztjukra. Oszt' jó napot Magyarország.
menasagh
Azért a magyar embert, a magyarországi születésű emberrel nem illik összetéveszteni.....:(
xu
@menasagh: Milyen igazad van. Jeles érdemjegyet adok!
Zolipapa
Na, ez a borvirágos képű sztrájkkirály, ez a minden karban szanál, ismét hallatott magáról! Nem elég neki, hogy egy egész ország gyűlöli már a vasúti közlekedés tönkretételéért? Már másba is bele akar kapcáskodni? Pereskedni akar? Csak tegye, ha jobb dolga nincs. Már el is veszítette, ez eleve lefutott meccs! Ugyan már egy másik topicban már írtam, de itt is megismétlem: adja az isten, hogy valaki egyszer alaposan megruházza, de legalább egy-két maflást lekeverjen neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.