Magyarországon már szövegezik az egész országra kiterjedő vízgyűjtő-gazdálkodási tervet, amelynek 2009. december 22-re kell elkészülnie. Július végéig még Ön is beleszólhat a stratégiába!

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
És szerintetek figyelembe is fogják venni? Mert ha igen, az példaértékű lenne.
marlin
Addig amíg egy "éreccségizettparaszt" (nem az egészséges lelkű paraszt emberekre gondolok) néhány ezer forint "haszonért" a nitrátérzékenységre vonatkozó jogszabályokat (a jegyző-feleség révén a hatáskörrel rendelkező igazgatóságok "férenézésével") semmibe véve és kijátszva tyúksz@rral ( a felszin alatti vízbázisba beszivárgó nitráttal) mérgezheti a vízbázisokat, addig nincs mit beleszóljunk!! (Duna, Komárom-Esztergom között)
novanda
Szerintem azért csak figyelembe veszik. Legalább annyira, hogy pr eszközként jól elmondható legyen: ezren szóltak hozzá, több javaslat beépült a tervbe, stb...
furfang
Hát ha van valami, amiért az utcára kell menni és tiltakozni az a VIZÜNK! Ez bizony nem játék! A gáz hiánya is nagy károkat okoz családoknak, embereknek, megfizethetetlen sokaknak, de ott magyarázat, hogy nem a mi gázunk, import, kapjuk amennyiért kapjuk. De ha a vizünket elsíbolják, eladják, és azért halunk szomjan, és nem tudjuk lehúzni a wc-t mert megfizethetetlen lesz milliók számára, és ezt hagyjuk, az már olyan bűn, amivel tényleg nem lehet majd elszámolni sem magunknak, sem a gyerekeinknek. Az ellenzék dolga, hogy minden nap figyelmeztessen bennünket, hogy mit is simliznek a kormányon lévők ez ügyben!!!!!! És amikor kell, akkor szólítsanak fel a demonstrációra, a népszavazásra, bármire!
bagossy
A víz azért sem játék, mert borzasztóan felértékelődött a szerepe!!! Ebből meggazdagodhatnánk, ha okosan bánunk vele, pont úgy, ahogy az arabok az olajból. Az ő idejük lejárt, a mi időnk még csak most kezdődik. Remélem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.