Ne sírjál, anya, élek - ez volt annak az olaszliszkai vasárnapnak a legemberibb mondata. H. Kitty mondta az édesanyjának, miután sérülés nélkül megúszta, hogy Szögi Lajos autója elé szaladt. Ám a szülő kirohant az utcára azt kiabálva: "Öljétek meg a magyart! " És megölték. A Heti Válasz a precedensértékű ítélet kihirdetése után járt a helyszínen, és öt pontba szedte a tanulságokat.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
Egy alapos nagytakaritásra van itt szükség.
furfang
A külföldi sajtó írt egyáltalán Szögi Lajos tragédiájáról? Kapott ez teret a német , francia és az amerikai lapokban, a külügyben? Mert az ellenkezőjétől hangos minden médium, és politika. Mármint a magyarok rasszizmusáról . A bíztatást a cigányoknak a jogvédők, és a médiumok adják. Ezt kell azonnal megváltoztatni! Az olaszoknál történt tragédiákról azonnal tud a világ, nevén nevezik az elkövetőket, ( román cigányok), és ezért a retorziókat is természetesen kezeli mindenki. Nálunk történhet meg csak az, hogy félretájékoztatják a nagyvilágot, és ezáltal kiszolgáltatják a magyarságot a bűnözőknek, és még mi hunyászkodhatunk meg a külföld itélete előtt. Nem véletlen a radikális jobb előretörése, valakiknek fel kell vállalnia egészen egyszerűen a megmaradásunkat, az életünket.
ugyeugye
@furfang: talán most, h eltűnik a szadesz megváltozik ez is.
furfang
@ugyeugye: Erősen bízom benne, ennek a megalázó, igazságtalan, de főképp életveszélyes állapotnak véget kell vetni. Az ember a történeteket olvasva tehetetlennek, és hülyének érzi magát, hogy ez megtörténhet velünk, egyáltalán egy néppel az általa fenntartott államban?!
Nemezis
@ugyeugye: Biztos vagy ebben? Csak nehogy az MSZP a hátán vigye be őket a parlamentbe, mint a FIDESZ a KNDP-t. Akkor továbbra is ott fognak bomlasztani a magyarság elllen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.