Munkanélküliség és kilátástalanság - ettől félnek a legjobban a mai 15 és 29 év közötti fiatalok egy kérdőíves vizsgálat szerint. Négy éve ugyanebben a felmérésben a drogok terjedése került az első helyre.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Az a baj, hogy már régen "túltermelés" folyik az iskolákban. Nincs szükség ennyi túlképzett emberre. Kevesen gondolkodnak egy jól menő fizikai munkában, mindenki irodában akar ücsörögni. Mi a fenének ennyi jogász , menedzser stb... Aztán sírnak, hogy nincs munka. Munka van, bárhol talál ezért jó az Unió ha nagyon jól csinálja amit tanult, bárhol a világon megállja a helyét, A lehetőség mindig meg van csak keresni kell nem pedig várni, hogy a szánkba repül a sültgalamb. Kifogásokat gyárthat az ember pl: ezen a vidéken akarok, ebben a városban akarok, külföldre nem akarok. Ott kell munkát vállalni ahol van, nehéz, de ha próbálkozol előbb vagy utóbb megtalál a szerencse.
reallatas
@gesa: Van ebben valami, csak ne felejtsd el, hogy pontosan a kificamodott oktatáspolitika navigálja bele az egész skandallumba, a fiatalságot. A hatalmas szlogen tudásalapú társadalom, no és értéket ki fog termelni, talán a sok inproduktív??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.