A Legfőbb Ügyészség kifogásolja, hogy a sebességmérő autók a KRESZ szabályait megszegve, a járdákon és az autópályák leálló sávjaiban parkolva mérik az autók sebességét, úgy büntetik a gyorsan hajtókat, hogy közben maguk is megszegik a szabályokat - írja a Népszabadság.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keseruimre
kicsivel több, mint egy hete tartottam az M3-as autópályán Debrecen irányából Budapest irányába, amikor láttam, hogy a szemközti gyorsítósáv kezdeténél a záróvonalon ott állt a járőrautó, és a Budapest felől közlekedők sebességét mérte. Abszolút ledöbbentem. De nem azért, mert a záróvonalon állt, és nem is azért mert sebességet mért, hanem az életveszély miatt. Nem hiszem, hogy a főnöknek (mert az osztályvezető küldi ki a járőröket oda) nincsen annyi esze, hogy "hé, ott az emberemet el is tapsohatják". Nem, neki az a lényeg, hogy a települési naplóban minél több rendszám szerepeljen, minél nagyobb sebességekkel. Azt nem nézi, hogy akár közvetve meg is "ölheti" a beosztottját.

Az osztályvezető ilyenkor csak azt tartja szem előtt, hogy "höhö, mérőeszköznek minősül a járőr, és járőrautó, meg lehet állni". Csak sajnos ez így, ebben a formában baromság.
xu
Nagyon veszélyes ez az autósokra is, mert nem az utat kell nézni, hanem ezeket a bujkáló vadászokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.