"Itt minden szaaar, akkor meg még jó vót. " (Zombi bácsi)

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Calvin
Mindenkinek jó volt az a korszak? Pedig a szélső bal volt hatalmon egyeduralkodóként, akik senkit nem tűrtek meg maguk mellett akik másként gondolkodtak! Most Orbán Viktoron a sor hogy nosztalgiát teremtsen ismét, de neki nem fog sikerülni mint ahogy Kádárnak! Szeretné! A nyilatkozataiból és viselkedéséből ez jön le. Együtt jártak gyucsánnyal MSZMP pártgyűlésekre, mint kisztitkárok a gyurcsány 120-as Skodájával. A video nyilatkozatából is kiderül hogy Szílvásit is nagyon tisztelte. A fényes szelek ma is fújnak!
barew7
Aki nem a történelemhamisító lakájtörténészek tollából ismeri a kort, netán az élete meghatározó része volt, az nagyon jól tudja, hogy Kádár Jánost a társadalom túlnyomó többsége tisztelte és elfogadta.
(Természetesen mindez nem igaz a "kádár korszak"-nak nevezett időszakra, amely 1956-ban kezdődött és a mókaváltásig tartott)
Egy 2000-ben történt reprezentatív felmérés szerint a Magyar történelem kiemelkedő személyiségei rangsorában Szent István után a második helyen Kádár János neve szerepelt.
A rendszer lebomlása kézi vezérléssel, az első 1982-ben felvett IMF hitel , a Szovjetúnió Charter Doctrina szerinti legyengítésével, Kádár idősödésével, és nem utolsó sorban az MSZMP KB kollaboráns politikusainak manipulatív árulásával hozható összefüggésbe. Magyarországon 1989-ben NEM VOLT RENDSZERVÁLTÓ HANGULAT! Ezt is a fejünk felett tette a még ma is uralmon levő, akkor politikai, most inkább gazdasági rezsim.
Calvin
Abban a korban mindenkinek kellett dolgoznia. Aki nem dolgozott azt megbüntették. KMK: Közveszélyes Munka Kerülésért.
Eddig oké! A kisebbségnek is dolgoznia kellett, és dolgozott is.
Mégis ugyan úgy voltak cigánytelepek, ahol rom házakban laktak büdösen koszosan a lakókörnyzetek perifériáján. Ha volt pénzük, mert volt, a munkájuk után, akkor miért éltek mégis nyomorúságban a nagy jólét közepén? Akkor kellett volna megmutatni hogy tudnak, felzárkózni a magyar emberek szintjéhez. Már nincs akkora jólét a becsületes kisembernek, és ezek még mindig nyomorban élnek, főleg a kisemberek pénzén, többségében munka nélkül. Nem lett bebizonyítva az akarat a beilleszkedésre. Alkalmazkodjon a magyar a romákhoz. Tanuld magyar a lovárit mert lassan nem értik a boltban mit akarsz venni!
zia
@grti7336: nem láttam, de hiteles forrásból tudom.........

@reallatas: ne pofozd fel magad! De neked pláne emlékezned kell, mi volt akkor....
én csak 23 évet éltem ott le, 18 évig nem számított semmi.
De emlékszem amikor először elmentem szavazni, mert eredményhirdetés után kiakadtam. Volt két jelölt, az egyik nyert volna elvileg, a valóságban a vesztes is nyert...........vagyis nem számított kire szavaztál........
barew7
Az elmúlt 19 évben számított valamit, hogy kire szavaztunk? Az egész képviseleti rendszerünk úgy rothadt ahogy van. A kormánypárt frakcióparancsra gombot nyomogat, az ellenzék meg a cirkusz kedvéért interpellálgat, aminek természetesen az égvilágon semmi értelme, mert többségben levők úgyis mindent megszavaznak. mindent, ami nekik nekik fontos, átzavarnak a szavazóautomatán.
Igaziból nem is kéne ellenzék, mert gyakorlati haszna úgysincs a szájmenésnek. Valószínűsítem,hogy a szinfalak mögött a mutyiból jut nekik is bőven. Ha rajtam múlna, ezt az egész elkorrumpálódott országgyűlési és önkormányzati garniturát legalább tíz évre eltávolítanám a politika közeléből.
zia
@barew7: Ha rajtam múlna, ezt az egész elkorrumpálódott országgyűlési és önkormányzati garniturát legalább tíz évre eltávolítanám a politika közeléből.

Őszinte leszek, én örökre ...........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.