"Így még soha nem vertek át és aláztak meg. " Ezt mondja a 71 éves asszony, aki rutinos árubemutató-résztvevő, ám mint kiderült, még őt is meg tudják lepni: mikor sérelmének adott hangot a minap, a termékbemutatót szervező kft. alkalmazottai közölték vele, hogy el lehet menni Juszt László panaszműsorába.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Égkékfűzöld2x2négy
Nem kéne termékbemutatós kirándulásokra járni, nem kéne szappanoperát nézni, nem kéne a cifra szegénységet garantáló pártokra szavazni.
Kéne viszont önállóan gondolkodni, adatokat gyűjteni, helyzetet elemezni, aztán meg cselekedni.
A fenti eset jól példázza azt, ami az utóbbi húsz évben az egész országgal történt. Rajtunk múlik, meddig folytatódik.
ariel
@Égkékfűzöld2x2négy:
Nagyon jól mondod!!
xu
Ezek az árubemutatósok nagy szélhámosok, de vannak pártok, akik überelik őket torony magasan!
zia
@Égkékfűzöld2x2négy: Tökéletesen egyetértek veled.
De ezek az idős emberek elsősorban az "olcsó" kirándulás reményében mennek. A program szerint délelőtt árubemutatón vesznek részt, utána kapnak egy ebédet, délután pedig fürdőbe viszik őket. Az más kérdés, hogy piszkosul átverik őket.
Hallotam olyanról, hogy amíg nem vett mindenki valamit addig nem mentek tovább.....
Egyik ismerősöm 6 ezerért vett körömvirág krémet amin sem a gyártó, sem az oéti szám, sem a szavatosság, sem az összetevők nem voltak feltüntetve.
Körömvirág krémet lényegesen olcsóbban lehet megvenni bármelyik drogériában. És ott legalább látom mi van benne.........
Aztán amit nagyon érdekes, több százezért valami szuper fogyaasztógépre akarta rábeszélni a fogyasztókat egy 120 kilós, magyarul elég érdekesen beszélő nő személy.....Nos ha az a gép valóban hatásos, akkor az eladó miért olyan duci?
Az idős embereket sajnos nagyon könnyű becsapni, ezeket az eladókat sokszor soha többé nem találják meg......Adnak egy mobilszámot, és viszlát. Legközelebb máshol, más néven próbálkoznak......

xu
@zia: Azért olyan duci, mert mind eladta és neki már nem maradt!
1951
@Égkékfűzöld2x2négy: annyira jól írtad le a kórtünetet,hogy nincs is mit hozzáfűzni.Sajnos ennyi hülye él ebben az országban, azért történhetnek meg azok, amik megtörténnek! Van remény szerinted arra, hogy ez megváltozzék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.