"Lassan már azt sem tudjuk, hány pénzintézetnek és pontosan mennyivel is tartozunk... a konyhaasztalon ebéd helyett csak a fizetési felszólítások, végrehajtási értesítők és idézések vannak" - hangzik el a családtól, ahol mindenki dolgozik, mégis szorongatja őket a hiteltörlesztés. Aztán kiderül, némely esetben még az is jobb lenne, ha nem is dolgoznának... Furcsán hangzik, de igaz

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoltika
nem kell mindent összemosni, ez más helyzet, nem Téged szidtalak.
sajnos rengeteg ilyen eset van, felépítik a szép nagy házat, jó sok szobával, aztán pislognak. lavoros tv, csilivili mobil persze mindig van az ilyen panaszkodóknál...
Garnela
@Zsoltika: Nálam nincs! Van egy 60 nm-s lakásom..az előbb leírtak miatt leterhelve! Nincs kocsim(még jogsim se) csak kerékpárom. Tescos TV-m, meg egy pedagógus pályázaton nyert PC-m(mert nekem arra sem futotta volna). Mobil előfizetésem van(egyelőre) de vezetékes telefont régen lemondtam. És csak pislogok!
Garnela
Ja..az internetet édesanyám átvállalta mert azt is le akartam mondani.
Zsoltika
Téged tudlak sajnálni, náluk nem olvastam belvízről. Hajrá!
Garnela
@Zsoltika: És hidd el, hogy több olyan van mint én, az általad kategorizáltnál.
Zsoltika
lehet, de amit én látok, az a másik változat. az utcánkban is van 5 ház eladó, mind az 5 legalább 4 szobás (5,6) és 2, max 3 ember él benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.