A krumplileves az legyen krumplileves - üzenhetném korosztályom közel felének, bár lehet, hogy hatásosabb lenne a "teccetek volna koncepciós perbe fogottaknak lenni". Mindegy is. Ahogy azt Ablonczy Bálint a hivatkozott cikkben is említi, a gyerekek többsége otthonról hozza ezeket az attitűdöket. Magyarul tehát papa-mama otthon esténként a szerény családi vacsáronál azon nosztalgiázik, hogy mennyivel más volt minden ott, a legvidámabb barakkban. Mennyivel jobb volt az, hogy felelősség nélkül lehetett eladósítani egy országot, mennyivel jobb volt az, hogy mindenkinek volt munkája - beleértve azokat is, akik semmihez se értettek. Megértem őket.

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
@menasagh: Van benne valami!, bár aki hajlamos saját kútfőből vad következtetésekre jutni, az a "szájbarágott" dolgok közül is a legnagyobb baromság elve alapján teszi magáévá az olvasottakat. Nem tudom melyik a nagyobb baj?
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@menasagh: Hidd el amit írsz az nem veszély! Aki ugyanis a "műveltség és minden adottsága révén" kimaradt ebből a kódolásból, az úgyis csak az instans politikára számíthatott akkor is és most is! A kódolás során égtájakat nem lehetett téveszteni! Én itt ezt megéltem- nem akarván személyeskedni.

Lám majd uazt írtam erről, mint gcsabi- csak a konklúzió más! Nos ez elég bizonyíték a veszélytelenségre normális keretek között.........
gesa
Létbiztonság, létbiztonság és létbiztonság! Ezt überelni nehezen lehet a mai valós csúfoljuk demokráciának világban.
ugyeugye
@reallatas: oké. egyébként a saját életem kényszerített erre rá, csak nem akartam itt az életem részleteivel terhelni Kedves Kommentelő társaimat.Hidd el, semmi okom cinikusnak lenni. Nyeltem én jó nagyokat egy kisgyerekkel a karomban. Na ott és akkor lettem öngondoskodó.
Üdv, és kösz!
gesa
@ugyeugye: nem baj az ha írsz magadról, szerintem akik itt írunk kiváncsiak vagyunk hogy ki miért gondolkodik úgy ahogyan. Én jó kis csapatnak gondolom akik ide írnak és ha még nem is egyezik a véleményünk mindenkit kedvelek valamiért.
ugyeugye
@gesa: :)
köszi, én is így gondolom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.