Egyre dagad a Hunvald-botrány. Erzsébetváros előzetes letartóztatásban lévő MSZP-s polgármesterének ügyében vesztegetés, zsarolás és fenyegetés is terítéken van.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Kerületi lakosként csak annyit, hogy a polgármestert mindig tehetséges megtévesztőnek tartottam. A kerületi lapban minden oldalon csak róla volt szó, képekkel illusztrálva.Engem nagyon zavart az a személyi kultusz amit kialakíitottak körülötte. A letartóztatása után még rőplapokkal is teleszórták a kerületet, hogy tiltakozzunk meg szalagocskákat kössünk a hivatal elötti oszlopra, természetesen mindezt a felhajtást mi fízettük. Többször leírtam a megfelelő fórumokon, hogy nekem nem fontos, hogy a polgármeste cviki puszit adjon, csak az hogy becsületesen és tisztességesen dolgozzék a kerületért. Remélem kiderül az igazság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.