A szerző hozzájárulása nélkül közölte a Magyar Hírlap Bächer Ivánnak, a Népszabadságban rendszeresen publikáló író-újságírónak a cikkét, amelyet a Népszabadság főszerkesztője nem volt hajlandó közölni. A napok óta az interneten keringő írás szerzője megerősítette lapunknak, hogy valóban az ő cikkéről van szó. A Magyar Hírlap-beli közléshez nem járult hozzá, de jogi lépéseket nem tervez. Arról pedig, hogy a Népszabadsággal fennmarad-e az együttműködése, egyelőre nem tud mit mondani.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
Nem kívánok senki mellett vagy ellene kardoskodni, maradjunk a racionalitás tárgyilagos talaján. Tegyünk külömbséget a gyalázkodás illetve enyhe arroganciával megfogalmazott, markáns bírálat között. Tudniillik a fényesen látens tények /negatívumok/ makacs dolgok. A média természetszerűen hellyel közzel feltárja a gondokat, tessék mondani végül is ezek igazak, hitelesek, mert ez esetben mi indokolja, hogy egyes esetekben már zsenánttá válnak. Talán bizony egyfajta nyomás hatása? Röviden a gond az gond, s ezek tudatos eltakarása, netán az egészséges bírálatok elfolytása, nem feltétlen a megoldások hellyes irányban való terelését eredményezik. Tessenek már végre megérteni, no ott fent, hogy nem csak foci van a világon!! A kialakult helyzetet pedig ott is tudják, hogy álltalában ők generállják, a csodás tetteikkel.
reallatas
@gesa: /tegnap, 19.59/ Mit ne mondjak most hallom ezt a hírt, hogy kizárták. Pedig én is szerettem a néha szarkasztikus humorát. Megsúgon nem egy két helyről már én is részesültem, hasonló jókban. Tudod csak annyit: szólásszabadság, sajtószabadság, jogállamiság Óh!! Üdv.
gesa
@reallatas: márpedig sajtószabadság van szólásszabadság van jogállamiság is van!!!!!!! De hol is? De hülye vagyok már elfelejtettem.............
reallatas
@Horizont: /tegnap, 21.32/ Igen az én olvasatomban is van ennek ilyen aspektusa. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.