Falun élő barátokkal vitatkozunk: hová, mivé lett a világ. Az utcában, ahol élnek, nem tudtak odaérni néhány méterről a rendőrök, a betörő simán hazament...

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
Ha m ásnap is biciklizni akar, akkor kénytelen lopni, mert a rendőrség ,azt nem fogja megtalálni sohasem.Merthogy nem is keresik.
anka
@Renrol: - azzal már nem foglalkoznak rég! - keresd meg Te de ha valamit csinálsz ez ügyben még Te kerülsz bajba. Sajnos ez van nem tudunk mit csinálni. Lassan már az autóval sem foglalkoznak.
Garnela
Hát errő van egy jó kis sztorim)) anno sok évvel ezelőtt aktív kézilabdás koromban történt))volt nekünk egy férfi csapatunk is( NBII-ben játszottak)
Adott volt a játékosedző, meg adott egy csapattárs, aki történetesen a helyi rendőrkapitányság hadnagya. A hadnagy úr egyszer csak el kezdi hanyagolni az edzéseket. az X. alkalom után a csapattárs edző csak számonkéri ogy hol is csavarog edzés előtt...mire ő teljesen belepirulva feleli. ne haragudj főnök, d ellopták a biciklimet., és tudod milyen messze lakunk)
az edző:.Igérd meg, hogy a következő edzésre jönni fogsz, én meg garantálom hogy nem kell gyalog hazamenned.
Úgyis lesz..következő edzésre hadnagyunk megérkezik..de nem mer szólni semmit..hanem edzés után megkérdezi az edzőt. főnök! mivel viszel haza?
-gyere megmutatom! kinn a kerékpártároloban áll egy idegen bicikli, és az edző rámutat: ezzel Pistám! De otthon fesd át mert jövetben szereztem a kocsma elől)))) attól kezdve hadnagyunk nem késett edzésről!))
Garnela
Mellesleg azóta ey 40-50 ezres város rendőrkapitánya))
zsuci
@Renrol: Nekem is ilettve a fiam kerékpárját ellopták megtudtam hogy kivolt,címet mondtam és mégcsak kisem mentek a lakásra mert ugye kisebbségi volt.Másnap mellettem ment el a saját kerékpáromon és hiába szóltam be lesem tojták a bejelentést és egy párnap mulva jött a papír hogy ismeretlen tettes ellen tett feljelentés lezárva nincs meg az elkövető.Sajnos énis félek tőlik igy nekik adtam nem onszántamból de ,ez van ,körül vagyok véve velük.
Diamont Frost
@zsuci
Egy kerékpár "eltulajdonitása".... a megélhetési bűnözés kategoriájába tartozik.----Szerintük! / szolgálunk és védünk/
Az egyik közeli ismerősnek kirámolták a lakását. Kamera, DVD, mobilok,egyéb apróságok. TUDTA, ki a hunyó, mert az sorozatban lopott, aztán a kocsmában árulta a szajrét. Az ismerősöm megtette a NÉVRESZÓLÓ feljelentést, azt is megmondta , hol találják a cuccot. Válasz: 1. Ők , házkutatási engedély nélkül senkihez sem mehetnek be...... az pedig nincs.
2. Jól gondolja meg / mármint az ismerős../, hogy ki ellen tesz név szerint is feljelentést, mert rágalmazásért nagy bajba fog kerülni!!
3. Eszébe se jusson, hogy ő menjen utánna az elkövetőnek, mert önbiráskodásért feljelentik. / a rendőrök!!! /
---Ezek után természetesen elállt a feljelentéstől
Ennyit a jogállamiságról és az állampolgárok védelméről.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.