Mága Zoltán hegedűművész 100 koncertes jótékonysági sorozatot indított, hogy segítse a romák és nem romák közti megbékélést, s adományokat adjon át a rászorulóknak.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Most melepődtem. Ő az első a cigányok közt aki látványosan tesz is értük valamit, nem csak papol, teljesen levagyok nyügözve. Reméljük lesznek követői, mert pontosan ezt hiányoltuk. Jó volna ha anyagi hozzájárulással a tehetősebb cigányok segítenék a nagyon szegény, de témogatásra méltó cigányokat. Mondom az arra méltó. És igenis kiváncsiak vagyunk a többiekre is akik követik e nemes cselekedetet. Olvasni akarjuk a nevüket az újságokban a neten és ugyanolyan nagybetűvel, mintahogyan a tragédiák szalagcimeit írták. Várjuk a következő felajánlást. Nevezzük azt is c. krízisalpnak. Cak ők kaphatnak belőle. Na vajdák nézzük mennyi is az annyi? Kiváncsi vagyok mennyit tudnak összebazseválni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.