Kettős mérce blog: "A Móricz Zsigmond körtérnél szerettünk volna szerény estebéddel, egy ún. old style hamburgerrel megörvendeztetni magunkat, mindezt biciklivel. Odagurultunk a hamburgeres büfé elé, majd elkezdtük lekötözni egy fához a biciklinket. Ekkor a fa mellett parkoló, fehér taxi vezetője erélyesen kiszólt a volán mögül, hogy ne oda kössük a biciklinket. Indoklása szerint "kurvára zavarja" az utasait, és nem tudnak beszállni a bicikliktől a gépkocsiba. "

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Koronix
Hát, igen. Ebben az országban sokan önkéntes rendőrnek, munkásőrnek vagy biztonsági őrnek születtek és úgy is maradtak. Önállóan akarják felügyelni, irányítani és vezetni a körülöttük lévő 4 négyzetméter minden mozzanatát saját vagy vélt törvényeik alapján. Legyen az magán vagy közterület, egyhelyben állva vagy 130-al az autópályán. És tényleg ilyen az ország...a mindennapokban sokszor ennyire önző és öntörvényű. :/
kiwi
az egy cikkben olvastam (itt a propin), hogy Thaiföldön, ha két autós összeütközik, nem anyáznak, és kárognak, hogy mekkora káruk lett, hanem a koccanást követően összeölelkeznek, és örömüket fejezik ki, hogy a másiknak nem lett baja... ilyen az, amikor a pohár félig tele van, vagy félig üres. nekünk, magyaroknak valahogy mindig-mindig üres.
Koronix
kiwi,
láttam Thaiföldön autós balesetet. Ölelkezés nem volt, szembe hatalmas tömeggel, akik a "big accident"-et bámulták. A sofőrök meg szívrohamot szinleltek egymásnak a károk miatt (nincs kötelező biztosítás). A baleset egyébként egy sima sávváltásos "meghúztam az autódat és kitört a lámpája" volt. De egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.