Emlékszik még valaki a budapesti olimpiára vagy a 14. havi nyugdíjra?! Itt a legújabb elképesztő néphülyítés! A sosem hazudó politikus, aki Loki sállal a nyakában parolázik a BL-selejtező után a tv2 kamerája előtt és jelenti ki, hogy már rég lenne Debrecenben stadion ha 2002-ben maradhatott volna kormányfő, de a jövőben erre tuti lesz pénz, szóval az ő pártja 1 éves(!!!) szabadságot ígér a tanároknak!

Feltöltő: spiral
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
juliaschadt
@Garnela: okks. )) részemről semmi gond . hali.juli
kamazuka
Fizetés nélkülire mehetnek nyugodtan,mert az ingyenélőkből már elegünk van.
imike
csak olyan emberek osszák az észt akik el tudnak a múltjukkal számolni,a mai politikusok nem ebbe a kategóriába tartoznak,az ő nevüket csak csupa kis betűvel lehet leírni és nincs kivétel
vanek úr
Te szerncsétlen 2002-ben ez még nem lett volna nép hülyités mint ahogy a stadion -se lesz néphülyités !! az elvtársaidnak nem kellet volna anyit lopni
imike
vanek úr tanulj meg helyesen írni,aztán szerencsétlenezz
Dr.luigilongo60
Ezt Podgornyíj elvtárs miért nem akkor mondta, mikor hatalmon voltak.Ezek a fütyeszesek mindig más farkával verik a csalánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.