A telepgondnok nyugtatott meg egy csoportosulást Ózd Bánszállás elnevezésű városrészén; a mintegy 40 fős tömeg azért gyűlt össze, mert egy 2 év körüli gyerek körültekintés nélkül át akart szaladni egy személygépkocsi előtt az úttesten, s mivel a jármű már nagyon közel volt, nekiszaladt az autó oldalának és elesett.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
És miért nem a kedves anyukát kapták elő? Neki kellene vigyáznia a kétévesre........
Vera1944
Sürgősen aláirni a kivándorlást- az ilyeneknek - élvezzék mások is ezt az "ősi kúltúrát"
gesa
Az anyukát felelősségre vonták? A gyámügy elbeszélgetett vele? Az apa összeverte a felelőtlensége miatt? Integrálódni . Hagyjuk már ezt a sz@ros dumát, már tényleg ki van a hócipőm, hogy ezek maguk törvénye szerint akarnak ítélkezni főleg úgy, hogy közben ők a felelősek az egészért. Az olaszliszkai eset is rávilágított erre a problémára. Mindenhol vannak vajdák, de minek, ha nem tudják megfékezni őket. Ha kiadná utasításban, hogy ne akarjon senki önbiráskodni, akkor lehet nem lennének ilyen esetek de azok is mással vannak elfoglalva, nincs idejük, mert a pénzt kell számolni.
zsbela
"Egy 2 év körüli gyerek minden körültekintés nélkül át akart szaladni az autó előtt az úttesten."
A gyerek kivel volt? Ha egyedül, akkor miért egyedül? Mit keresett utcán? ........?
zia
@zsbela: tudod, nincs kerítés, anyuka meg biztosan a "következőt" csinálta.......
Vera1944
Ha 40 embert kellett "visszafogni" akkor csak volt a közelben egy-két léhütő, naplopó? Vagy csak lincselni tudnak? A gyerekeikre vigyázni nem?
Tényleg undoritóak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.