Két szomszéd szólalkozott össze a településen tegnap. A szóváltás tettlegességig fajult; egyikük vasvillát, a másik fahusángot vett magához, hogy revansot vegyen.

Forrás: dh-online.hu
Feltöltő: andafabian
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
Szomorú hogy még bicskára sincs pénzük hát ilyenkor az önkormányzat meg segíthetné őket egy egy bicskával vagy esetleg kis baltával.Ez a környezet szennyeződést is csökkentené.
kovacs1961
@Lajos10: Vigyázz mit írsz ! Mát itt is működik a cenzúra, az igazságot itt sem lehet leírni. Üdv a moderátort aki kitiltja az őszintéket.
Lajos10
@kovacs1961: Ez igaz de ha hazudozunk akkor mi értelme ennek az egésznek tényleg oly nagy veszteség lenne hisz több idö marad más fórumokra .?Mindig csak őszintén ahogy érzed még ha az embernek nem is tettszik így kell elfogadni mások véleményét .
Nemezis
Azért érdekes, hogy szinte mindegyiknek van kapa, kasza, ásó, meg lapát, de dolgozni vele egyiket sem látod. Akkor minek nekik? Bár verekedésnél jól jönnek.
kovacs1961
@Lajos10: Igazad van, egyetértek, de felháborító hogy nincs szabad véleménynyilvánításhoz joga az embernek!
Lajos10
@kovacs1961: Szerintem ha valakit nem érdekel a véleményem azzal nincs mit tenni mert az az ő véleménye és azt is tiszteletbe tartom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.