2008 decemberében a Gyógyír Kht. ügyvezető igazgatóját, Végh Ágnest leváltották, az új igazgató januárban állt munkába, és első körben elrendelt egy belső ellenőrzést. Nos, alighanem kellett neki egy-két nyugtató intravénásan, mikor megkapta az eredményt. Kupper András, a kerület Fidesz-frakciójának vezetője volt olyan jó fej (naná, hogy kapott az alkalmon!), hogy elérhetővé tette a teljes, 27 oldalas jelentést, amiből Végh Ágnes "munkássága" remekül kirajzolódik.

Feltöltő: zero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Hogy ez a gátlástalan nő mi mindent lopott, csalt, még szerencséje az új igazgatónak, hogy teljes vizsgálatot rendelt el, mert talán a nyakába varrták volna, hogy összejátsszottak.
Lajos10
Elég szomorú ha így van de a vastag bőr mindent kibír .
madlaci
Ha itt egyszer minden kiderülne, hogy az elmúlt húsz évben mennyi pénzt, és egyebet loptak el....... és ez mind visszakerülne, szerintem a világ élvonalában lehetne Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.