Feltehetőleg cigány elkövetők rúgtak halálra az utcán egy középkorú férfit múlt pénteken, egy élelmiszerbolt előtt - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gesa
@tmartyn75: és ez most hányadék rész is?
Vera1944
Integrálódnak...
az olaszliszaki cigányokhoz....
ugyeugye
ááá. nem úgy volt. az ember rugdalta agyon magát.
anka
@tmartyn75: - igen! Meg sem lepődöm rajta, hogy egy hetire rá csak egy kúrta kis cikk jelenik meg a cigányok lincseléséről.
gesa
@ani57: Persze, mert ez csak egy magyar volt, az meg nem ember.
Nem akarják "gerjeszteni" a hangulatot, így jó nekik. De nekünk nem és ilyenkor érzi az ember, hogy hová is kellene leadni a szavazatát, amin gondolkodik. A saját rosszul meghozott döntése viszi a halálba ezt a kormányt. Béke poraira!
anka
@reallatas: - igen, Kolompárnak az! - ellen szembe ha cigánnyal történik valami egyből rasszizmust kiált.............!!!!!

A cigánygyerek megkérdezi az apját, hogy mi az a rasszizmus.
- tudod fiam ha el fogy a segíly akkor lopunk a magyaroktól.
- és nem haragszanak a magyarok?
- de igen de az már rasszizmus..........
zsbela
"Feltehetőleg cigány elkövetők" - "A szemtanúk szerint az elkövetők romák voltak." - Valaki döntse már el, hogy cigányok voltak vagy nem.
anka
@gesa: - tökéletessen igazad van! - még a könnyem is ki jött mert saját esetem jutott eszembe. Pont ma lesz a tárgyalás, én holnap megyek meghallgatásra.
reallatas
@zsbela: /ma, 08.28/ A multkor bementem egy étterembe ebédelni, s kértem egy roma pecsemmyét, mire a pincér mosolyogva, az nincs de cigánypecsennye az van. Gondolod vicc? Nem! Egyébként soha nem merült fel bennem, hogy jogi értelemben ugyan az elfogadnák e , hogy nem cigánybűnözés, hanem roma bűnözés. Üdv.
reallatas
@ani57: /ma, 08.28/ Nézd addig amég ennek a stratégiájuknak lesz politikai asszisztense, addig ők ezt a joli jokkert remekül dobják be. Üdv.
gesa
@ani57: Majd úgy jársz, mint Marina Hedvig, akiről "sikerült" kideríteni hogy saját magát verte össze brutálisan!:-((((((((((((((
anka
@gesa: - nem mert rögtön elkapták! - olvasd el a zsaru.hu Harapós haramia
Olyan hosszú a bünlajstroma mint a karom és visszaeső pedig csak 19 éves. - februárba történt és azóta is előzetesbe van.
zsbela
@reallatas: : -)) Üdv.! Mi ebből a tanulság? Minden a nevén nevezendő! A krumplileves az krumplileves, a cigánypecsenye az cigánypecsenye. :-))
Vera1944
A vendég betér az étterembe és érdeklődik, hogy van-e cigánypecsenye?
Hát az kérem megoldható, de akkor nem lesz zene...
varadipal
A gyilkos az gyilkos, szinre, fajtára, korra, nemre tekintet nélkül.
A Magyar Nemzet nem írta meg a roma gyilkosságok elkövetőiről, hogy "feltehetőleg" színmagyar kopaszranyírt újnáci nyilas barbárok voltak.
Tán csak nem elfogult a nevére szégyent hozó szélsőséges nézeteket valló, és azt közreadó napilap? Ez a lap nem a tisztességes médiapolitika élmezőnyébe tartozik.
tmartyn75
honnan is tudhatnák, hogy romák voltak? nincs rájuk írva, bevallani meg majd hülyék lennének. néha meg ők maguk sem tudják, számításból, vagy identitászavar miatt, döntsék el a szociológusok.
kedves @varadipal, annak ellenére, hogy a gyilkosságot magam is elítélem, hozzá kell hogy tegyük, az első támadás után a magyar és a nemzetközi sajtó azonnal rasszista indíttatásúnak kiáltotta ki az esetet, minden média tele volt a "romák elleni támadások" híreivel, ennél jobban már nem hangsúlyozhatták ki, hogy az elkövető más etnikumhoz tartoznak. pedig az elfogásukig ezt nem is tudták bizonyítani...
gesa
@varadipal: mint ahogyan a Népszabadság sem írja le azt, hogy roma az elkövető. Ezek az álszenteskedések mérgezik az ország lelkét.
Nemezis
Az senkinek sem tünt fel, hogy történteket többen is látták, de senki sem sietett a férfi segítségére? Hát ez a borzasztó, és ezért merik ezt megtenni, mert tudják, hogy senki sem lép közbe.
piros-fehér
@ani57:nagyon komoly volt a vicc.Köszi.

@gesa: @Vera1944: @ugyeugye: Azt érzem mindenkinek az írásában ott van az a típusú cinizmus ami csak annyit jelent:Tudjuk mi történt de a demokráciában nem mondhatjuk ki az igazat mert akkor rasszisták vagyunk.A legjobb példa erre Ani57 vicce pár hsz-al feljebb.
Akkor mi most mind rasszisták vagyunk vagy csak sérti a józan tudatunkat az eset?
piros-fehér
@Nemezis: Mi ez ha nem cigány terror?Most miért nem írja meg az újság, hogy rettegnek a magyarok mert már a boltba sem mer lemenni senki.Nem hallom a felszólaló cigány vezetőket a sűrű bocsánatkéréstől hangos médiában.....
Tökéletes közbiztonság.A cigányok már nappal is szabadon garázdálkodhatnak.
pelikan61
Csak cigány rend fenntartok voltak. Végezték a kormány általi megbízatásukat.
reallatas
@zsbela: /ma, 9.09/ Igen! Az -emberség, tedd az elejére a g betűt s olvasd egybe, az pedig az. Üdv.
anka
@piros-fehér: - azt ne is várd mert nem fognak bocsánatot kérni! - "gyerekcsínyért" főleg nem. Nálam még a nappali közlekedés nem okoz gondot de este mikor munkából jövök haza akkor igen.
pelikan61
Hogy a balliberálisok hallgatásba burkolóznak ilyenkor az még érthető is. De a Fideszbe sincs, aki felemelje a szavát ez ellen? Ezek szerint náluk sincs cigány bűnözés. Kampány során lesz egy, két kínos kérdés hozzájuk a hozzátartozóktól. Ja most esik le, Orsós Viktor!
garamiz
gyerekcsíny volt csak, egy móka, biztosan
kovacs1961
Szégyellje magát minden rasszistának MONDOTT! Mit képzel az ember ? Hát emberek ha úgy adódik a saját kezünket kell levágni , illetve az utolsónkat is odaadni a tisztességes betörő úrnak, mert különben börtönbe kerülünk.
anka
@kovacs1961: - talán egy kicsit zagyvára sikeredett a hsz.!
luciferi
És Pesterzsébet Olaszliszkán. (a cím után ) Az egész ország ilyen , kivétel nemigen van! Sajnos!
eberti
"senki sem sietett a férfi segítségére."

kinyírni minden ilyen szemét csürhét!! ha cigány, ha magyar, DE

jelentkezzen aki vállalkozik, hogy esetleg megkéselik,ha segíteni mer.
bombi02
@eberti: Hát ez az egyik gátló tényező. Szerintem nem közömbösség miatt nem segítettek, hanem féltek.

Féltek a lincselőktől és féltek, hogy ha közbeavatkoznak és elcsattan a kis cigó pofira egy pofon a bíróságon keményen számonkérik tőlük a cigányüldözést, rasszizmust ordítva a tv összes csatornáján.

Ilyenné tették ezt az országot.
zia


@eberti: Sajnos ma már mindenki inkább elfordul, de nem segít......... A végén még tanúskodni sem mernek, mert megfenyegetik Őket,.........
anka
@zia: - ezt azért megcáfolom mert rajtam 3 srác segített mikor megtámadot a cigány, de azért kemény 10 perc csatám volt vele. A 3 srác a tárgyaláson is megjelenik........
pelikan61
@ani57 ma, 22:15 – válasz erre:

Te a szerencsésebbek közé tartozol. Aminek szívből örülök. Ha ott lettem volna én is segítek neked. És garantáltan a hullaszálitok vitték volna el a támadóid. Cigánytelep mellet nőttem fel, ismerem a fajtájukat, tisztelnek is a mai napig. Nem bántom őket, de amelyik velem kezd az mind nyolc napon túli sérülések fejezi be a találkozásunkat. És még egy sem jelentett fel. Mert én is tudok olyat mondani, hogy kiirtom a családod.
zia
@ani57: A kivétel erősíti a szabályt.............Neked szerencséd volt, és a Te támadód egyedül volt...........
tmartyn75
nem lesz rend, amíg az ellenfelem övön alul is üthet, mert az én kezem megköti a törvény, míg ő akár ölhet is, a törvény megvédi, mert elnyomott, kisebbségi, szegény, stb.
a számláimat nem tudom befizetni, míg hallgatom a napestig tartó dajdajt, tudva, hogy az én pénzemből élnek olyan jól munka nélkül.
nem hallatszik a hangom, elnyomja az "elnyomott" kisebbség zaja, s az őket védő jogvédő frázisokat puffogtató, jogosnak tűnő érvelése.
éhen halok, miközben hallgatom a mulatozásukat, pedig értük dolgozom nap, mint nap, s ebbe nyomorodom bele, miközben engem kiáltanak ki bűnösnek!
Borsi Gyula, nyugodtan alszol ma este?????????????????????????????????
idiot
Miért nem lehet tudni, hogy melyik üzlet előtt történt?
gyulabors
@tmartyn75: Fel vagyok háborodva. Azonban nem vagyok Sztojka klán védője. ha a hozzá hasonlók hozzám fordulnának, akkor én ügyésszé válnék!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.