Ördögtől való a kaszinó, vagy egy a szerencsejátékok közül? Jó-e az Magyarországnak, ha álságos hitvitákkal elriasztjuk a lehetséges befektetőket? Ha egyesek a kaszinók kapcsán állandóan a fertőről beszélnek? A kérdés aktuális, Demján és Csányi Pozsony mellett építenek kaszinóvárost, aminek a szlovákok örülnek.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@marlin: nem olyan gazdag. Egy jól prosperáló közepes vállalkozónak is van ennyije. Bajnai Gyurcsány, Demszky, Oszkó, Simor,Kóka,stb soxorosan gazdagabbak. És a közvagyonból lettek azok.
reallatas
@zsolti: /tegnap, 22.30/ Nézze nem kívánok belemenni a további okfejtésekben, az alapvető probléma a hihetetlen kontrasztok kialakulása. Egyébként a szemlélet, s a morál no itt van némi gond. Tegye meg, hogy olvassa el itt: valodi.blog.hu "Naturan az igazság mentén" címe: "Másképpen szocializált.." a történet kisebb szinezéssel de valódi. Köszönöm. Ui: sok mindenre asszociál a jövő prspektívikus moralitását tükrözve.
eberti
Lehet a kaszinóval egyetérteni vagy nem,de ha igaz,hogy 30.000 munkahely lesz Szlovákiában akkor azon kellene elgondolkozni,hogy miért nem nálunk építik???

reallatas
@eberti: /ma, 11.45/ Mert nálunk csak tudod kik építhetnek, no azért nem!
orogordog
30 000-be beleszámolták az egy napot dolgozó fekete munkást is. 8000m2-tert 60 ember működtet, akkor mekkora lesz ez a kaszinó. Egy átlag falú lakosága 6000. fő.
Állandó munkahely teremtés terén max. 600. fő. Úgy, hogy nem kel megijedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.