Az a kereskedelmi rádió, amelyik nem pártsemleges híreket ad, nem lesz sikeres - mondja a november 19-én a Danubius frekvenciáján útjára induló Class FM szakmai tanácsadója. Csiszár Jenő szerint olyan ramaty állapotban van a társadalom, hogy alapüzenetként pozitív gondolatokat kell sugározni.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@csikknorisz: 13:11-re: ne exhumáld magad.:))
bigyibogyo
@csikknorisz: bazz mire kiolvastam a riga lancot :P oregszem...
mifelen ugy mondtak,h "olyan laza, ha nem fut mogotte valaki csavarhuzoval , rogoton szetesik" :)
1951
Kedves Csíszár Jenő! Nem csak pozitív gondolatokat kellene sugározniuk, hanem tenni is érte! Köztudott,hogy a rádiók, tv-k jelentősen tudnák befolyásolni a polgárok ellehetetlenítésének, pénzügyi kizsigerelésének igen aktív jelenlegi folyamatát pozitív értelemben. Tehát nem csak gondolatokat kellene sugározni, hanem ebbe az irányba ható interjúkat, a "köznépppel" készített élő rádiós interjúk tömegét kellene leadniuk!Ugyan is pozitív "dresszúrát" csak így lehet kifejteni,minden más, ezzel ellentétes, csak üres fecsegés, ami egyébként eddig is jól ment úgy a rádiós, mint tv-s munkatársaknak,műsorvezetőknek.Kérem itt a nagy lehetőség, hogy bizonyítsák: nem csak szavakban gondoltak "pozitív " gondolatokra"!
szöszmösz
A Sláger és a Danubius előre tudta, hogy lejár a mandátuma. Semmi meglepetés nem érhette Őket. Én tiszteletben tartom a sok Sláger rádió rajongót, bár amikor
hallgattam Őket nagyon neccesnek tartottam az "Istenek" megszólítást, amit el is fogadtak és évek óta nem állították le. Én ezután is oda fogok kapcsolgatni amelyik tetszik és úgy érzem lehetőséget kell adni másoknak is. Próbálják meg, és csináljanak jobbat. Ez nem kardinális kérdés az ország előbbre jutása szempontjából.
ember
@furfang: Ja. Virágozzék száz virág. Csiszár őszinte arc (volt), kíváncsi vagyok mit fakít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.