Hiába indult el munkaügyi perek sokasága, számos egykori BKV-s nagykutya biztosan megtarthatja a végkielégítésből szerzett tízmillióit.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Azt is kellene már egyszer megnézni mennyire volt beleszólása a BKV vezetőinek munkaszerződésébe a főárosnak mert, ha volt akkor fejétől büzlik a hal.
mandiner
Onnan bizony szabória, most telibe trafáltad..a drága böcsületszobra Mszp felügyelte a BKV-t Hagyó vezetésével! Én is úgy gondolom felsőbb pártutasításra loptak ott is..mint mindenhol! Nem hiába jegelik Hagyót és nem engedik mikrofonközelbe..hátha elfelejtjük..mondjuk etgyes rostalika agyú embereknél be is jön a számításuk..itt vagy rá élő példa))
szaboria
@mandiner: Csak vanak olyna szerződések amit nembiztos, hogy tudhattak. pl.Amikor én felvezettem egy osztályvezetőt akkor elégvolt a személyzetis aláirása az igazgatói utasitásszerint.
Kakastoll
Szerintem a BKV-nál ez mindig is így ment....csak most került napvilágra, vagy most volt valakinek érdeke megszellőztetni. Egy ilyen több milliárdos sumákolási sorozat zökkenőmentes lefolytatásához sok időnek kell eltelnie, nem néhány év, csak mindenki hallgatott vele mostanáig. Erről minden kormánynak tudnia kellett, mert nem aprópénzről van szó.
szaboria
@Kakastoll: Lehet igazad mert gondold végig csak 1990-óta nem volt olyan év , hogy a BKV nem volt veszteséges. Mindig valakit el kűldtek a fejesek közzűl, jó nagy végkielégitéssel.
Csubaka
Azért én ezekben az ügyekben igen csak kihallgatná Lampert Mónikát!!
A 2007-es helyhatósági választások csúfos MSZP-s vereségét követően ugyanis a pártban igen csak be voltak szarva, hogy az EU-ból hazahozott pénzeket a FIDESZ-es többségű önkormányzatok fogják majd felhasználni és az esetleges látványos fejlesztésekkel, saját maguknak teremtenek a következő választásokra kampányalapot. Akkor Lampert Mónika volt megbízva azzal, hogy szervezzék meg az EU-s pénzek felhasználásának módját. Egy TV interjúban a válaszmányi űlésen úgy nyilatkozott, hogy
"...Bízzatok bennünk, tudjuk mit kell tennünk..."
Ezt követően pedig különféle testületeket, bizottságokat hoztak létre akik eldöntötték a pénzek útját, mint a történtek tanúsítják igen durván.
Lendvainak is csak az utóbbi hetekben esett le, hogy egyesek mire is használják az MSZP-t? Alig hiszem! Neki mint frakcióvezetőnek tudomása volt mindenről. Csak azt nem hitték el, hogy kifutnak az időből. Pontosabban a közbejött gazdasági válság felszínre hozta a piszkoskodások egy részét.
De ez még csak a jéghegy csúcsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.