Simicskó István túl sokat játszott a Doom III-mal. Azt hiszi, hogy egy ESC billentyűvel véget lehet vetni mindennek. Szavai szerint brutális erőszak terjed az országban, és "egy normális országban, egy tisztességesen működő kormány a rendet és a biztonságot garantálja az ott élő állampolgárok számára"

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@petmail13: ilyet sajnos nem lehet kivedeni. hacsak nem ugy,h mindeki jobban figyel a masikra.
zsolti
@petmail13: mi köze ehhez a rendőrségnek a meg a közbiztonságnak? van egy labilis, beteg ember, bekakttan, fog egy pisztolyt beviszi az iskolába aztán elkezd lövöldözni.

hol jönne a képbe a rendőrség szerinted? álljon minden sarokban egy rendőr?
szaboria
Ennyire hülyitik népet már egy beteg ember viselkedése miatt is a kormány a felelős.Simicskó úr Őnők mindanyaian felelősők azokért a gyilkosságokért amit az Önök kormányzása alatt elkövettek!!!
mindenlében
szerintem meg az ilyen idióta, valóságtól teljesen elszakadt hülye hergelés, ( a 7-8 éve tartó "semmi sem jó" sulykolása) idéz elő olyan közhangulatot, hogy a kicsit is labilis emberek bekattannak, és bármit elkövethetnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.